Wednesday, January 30, 2013

WW : Lelaki ka perempuan ka..tak kisah...beli tetap beli..

.

Assalamualaikum =)


 
janji Arsenal...kata ayah... -.-*
 
 
.

21 comments:

Amanda Suria said...

boleh gang la..akak pun pencinta arsenal...huhu...

Mas Zull said...

assalamualaikum munn....papa suka kena juga beli yer...;)

Mrs Lurve said...

ahaks...sama mcm hubby, xkira lelaki or pempuan...beli jgk..janji chelsea..ada jgk wat entry sal nie hehehe

Rai Ourkizuna said...

hahaha..peminat tegar ni...

Daddy Ziyyad said...

Takleh geng la...
Kita MUFC

hahaha

Nursaila Norman said...

sama la boleh geng *give me five* support arsenal sbb suami dan player dia semua kacak2 gila :D

QueeN TerataI said...

amboi... excited... hehehe

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Peyokong tegar Arsenal tu :D

zie marziah said...

wah i like hahaha

busy beb..24 jam x cukup.percaya tak aku x tdo dari mlm td?hebat kan..k bye wahaha

Ujie said...

Takpe..bdk kecik mana tau kita pakaikn dia apa..^__^

the malay male said...

hurrmmm...

Puan Kutu said...

hehe comel..merah lg..boy girl bley je pakai

LiNda said...

alaaa..beli la bju MU...hehehe...tomei je baju ni :)

MAY said...

Mjur laki ak x fanatik.haha

ariana said...

Anak papa mesti kena dgr ckp papa dia kan..:)

Tihara said...

oh, geng arsenal :)

norhidana miswan said...

disebabkan laki akak tak kisah n tak minat kelab apa2 so, akak blh pakaikan aiyan baju dr mana2 kelab hehehe...

azieazah said...

Kalu anak perempuan, pakaikan dengan stoking panjang. Ohh mesti cute!

Kancilbiru said...

kiutnya baju... :)

Bui Junaidi said...

HUBBY KAK BUI ANTU M.U..

aizamia3 said...

dah suka beli je.. lagipun warna tu unisex.. ;)

..Cik May..

Akulah Pak Lan

 

Copyright © 2012 Reserved to munnafendy.com Design with love by CikBulat