Thursday, May 10, 2012

Menaip pandai, membaca tak pandai?


Assalamualaikum =)


Sekali lagi nak cakap terima kasih kepada semua yang bagi support. Serius, kami jadi kuat atas keprihatinan orang sekeliling, sedangkan kami rasa macam dah terduduk sangat-sangat dah. Kalau ingat dulu, saya pernah update pasal Fendy hilang motor, kali ni hilang kereta. Lagi sebulan before kahwin pulak tu. Lagi haru, hilang 'sesuatu' tu. 

Jangan la marah saya, malas rasanya nak reveal apa tu 'sesuatu'. Yang dah tahu tu pun ikut sama 'terduduk' kan? =)


Terima kasih kepada yang sms & call dan yang sebarkan berita di FB. Dalam banyak-banyak kata-kata perangsang dan doa, terselit juga seorang insan yang hati & perasaanya dilambung ke laut. Nak kata tak reti membaca, pandai pulak dia menaip? 

Sebahagian mereka yang prihatin


Ekau tak nak tolong pun takpo lah jang...tak paksa ekau pun... bukannya ponah eden lotak gambar kete tunang eden tu kat FB pong...lagipun Satria je pong, bukannya Mercedes ke...wokswegen ke....aptb la ekau jang....



*Terharu bila tengok sedara-mara Fendy datang umah dia melawat malam tadi. Saya pun 'ter'lawat sekali. ^__^

*Kembali dengan persiapan yang tergendala selepas ini.... =)


15 comments:

aizamia3 said...

tiada apa yang boleh dibuat hanya doa agar ketemu semula dengan kereta itu dan berserah padaNYA..

Munnafendy said...

terima kasih kak...tp rasanya lagi pedih ulu hati kalau yg dijumpa tu cuma tinggal rangka.. =(

fiQ'Ra said...

sesuati tu mesti benda penting kan.. tak pe kak munna, ramai yg mendoakan dan tolong.. insyaAllah akan jumpa juga..

p/s: pasal inner bawal tu, contoh gambar ada di sini tau kak munna.. tp mas ambik gambar dari elora fashion..

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=301321623245035&set=a.275420309168500.67570.161780670532465&type=3

kakcik said...

Dalam ramai2 tu ada juga yang cuba menggigit ya?

Sabarlah nak, ada orang yang lebih teruk dugaannya.

Ujie said...

mmg tak baca la ni..jenis tengok gambo terus komen. tak sabar.

Masz Sidek said...

sabar jer lah muna... org macam tu tak payah layan...

Shiema Sufian said...

inshaAllah, jumpa tu nanti.

KhaiRin : anies said...

setiap masalah ada penyelesaiannya. setiap dugaan ada hikmahnya... dan setiap kesabaran ada rewardnya..

ChiLaBaey's Spot said...

Thanks sebab terjah blog tak seberapa ari saya tu... :)
Follow awak teruslah... Hit me back if u want...

LiNda said...

insyaallah boleh jupe tu, banyak2 le berdoa..

Tentang Kita said...

hilang lg...kena mandi bunga ni..gurau jer ye....dugaan dr Allah swt mmg kita x dpt jangka..sabar yer

Daddy Ziyyad said...

besar betul dugaannya, sebab b4 this pernah hilang motor rupa rupanya!

percayalah, allah tak akan uji hambaNya kalau hamba itu tak boleh hadapi ujian tu..:)

TF said...

insyallah...moga jumpa nanti..Allah nak uji bagi munna berdua lebih kuat..hadapi masalh bersama..

anisalya said...

tiba2 la yg sorang tu mcm sengal2 taip pulak mcm tu.

Rafflesia™ said...

itu xtau nak cakap la kak.. kene suruh die pakai kanta lekap tebal 1000inci kot. xpun bagi abc supaya reti baca masalah orang..

opsss syieda pulak emo.. sabar ye kak... @_@

..Cik May..

Akulah Pak Lan

 

Copyright © 2012 Reserved to munnafendy.com Design with love by CikBulat