Wednesday, May 9, 2012

Kereta Fendy hilang...lesap :(


Assalamualaikum


I dont know how to write down here.
Tangan menggigil.

Kereta Satria tunang saya hilang, dilarikan di sekitar Taman Kinrara 3 (TK3) Puchong, Selangor sekitar 7 pagi tadi dan baru sedar petang tadi! Semua family Fendy ingatkan Fendy pergi kerja naik kereta, tapi sebaliknya Fendy naik motor hari ni. 


WHA 8335



Minta tolong sebarkan, kalau ada info apa-apa tolong cepat call polis @ call Fendi terus 

012-3131349


Saya sangat terduduk. Ada 'sesuatu' yang dilarikan sama. T.T


40 comments:

KhaiRin : anies said...

da report ke belum?
munna..suruh fendi bc surah an-nasr (izaja anasrullah...) byk2 smpi dpt kereta tu...

Dinas Aldi said...

Allahu akbar...semoga kereta itu akan ditemui kembali. Begitu juga dengan "sesuatu" itu...

Ujie said...

Ya Allah mun..tak terkata akak.
Moga dpt jumpa dlm masa terdekat ni.

Ecah Ecot said...

Masya-Allah...besar betul dugaan....semoga dipermudah kan semua ntk awk sekeluarga.....banyakkan berdoa...insya-allah, ada jalan...semoga berjumpa semula kereta tu...risau baca 'sesuatu' yg hilang sekali tu...-___-

saya gemuk saya comel..^^ said...

huhu..smoga dapat jumpa kereta itu segera..aminn

Tihara said...

Ya Allah, moga tabah hadapi ujian ni mun n fendy...akak doakan moga cepat2 la jumpa balik keta tu...aamiin

aizamia3 said...

tak terkata dibuatnya.. Moga dapatlah semula kereta tu hendakNYA..
akak yang membaca ni dah terasa payahnya apatah lagi orang yang menghadapinya.. sabar banyak ye dik..

Syazlina Khairuddin said...

smoga dapat balik kreta & dpt tahan pesalah yg curik kereta tunang mun..huhu

Deru Ombak said...

Mun.. Kereta Ada pasang gps tak.. Keter kazen mama kena bawak lari Dari tempat bash kereta. Jumpa pada hari yang sama, dah sampai port klang dah, radio jek yang sempat di rembat. Hurmmm. Sabar k.

ainnoraini said...

Mintak2 dpt la jumpa dgn segera...
Sabar yee... byk2 berdoa semoga dipermudahkan segala2 nya...

Mama Adam said...

huuuuu.... kesiannya...

TF said...

ya allah mudah-mudahan dapat la jmpe balik kete tu ye..insyallah..sabar ye..dugaan,risau jugak dengar

Rafflesia™ said...

dah minta tolong kawan syieda tengok-tengokkan kalau terjumpa.. tapi area Puchong kan kak? insyaAllah akan jumpa semula..

*banyakkan berdoa, dan bersabar ye?

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

la..ksiannye..smoga cpt2 la jumpa..huhu

CIK MAY said...

tahun ni je byk sgt aku tgk kete org2 yg aku knl hilang..semoga dpt jumpa blik ye munnn...klu aku berada di tpt ko pun...x tau nak ckp pe..

dugaan mcm ni mmg agak berat di saat menjelang perkahwinan kan?mcm aku jugak last year.. ;(

CaDLyNN said...

sorry to hear that..
semoga jumpe balik ye kereta tu..
lin pon penah ilang kete kt puchong mase keje dulu :(

mama irfan said...

moga semuanya selamat kembali pada tuannya..amin...

Wanita Mutalib said...

saya tweetkan info ni yer..

moga sabar.
dugaan..

Gadis said...

aper yg sesuatu tu?
mintak semua di permudahkan...

rieda_ffya said...

takziah..sabar byk2 k...harap2 dpt jumpe blk kete tu nanti..

Rahmah said...

Ya Allah...mmg musim orng curi kereta ke ape ni ek...teruk r...cian kat tunang munn....bos cik mah pun br ilang kete dlm 3 minggu lepas...3 biji skali ilang...huhuhu....bnyak2 bersabar n berdoa ek...

cheqna said...

allahuakbar
semoga dapat ditemui kembali dengan 'sesuatu' yang turut dilarikan itu..
doa banyak2

ieja amieja said...

x terkata bila baca n3 ni..bykkan bersabar dan doa ye..ujian dr ALLAH..semoga dpt blk kete dan 'sesuatu' munna tu..

CikNana said...

sabar2..harap dpt jmpe balik tu keta..

Masz Sidek said...

Byk2 bersaba dan berdoa mun...
insya-allah... semoga kereta tunang mun dpt dijumpai dgn segera...

Princess Feyqa said...

harap2 dapat jumpa lah barang yg hilang tu ye Insyaallah :)

LubLy said...

dugaan nak kawen..eh munna keta yg slalu hilang must be in klang rite now..nowadays ada kes mcm nieh tp dijumpai just rangka jerkk..bkn nak d0wn kan munna..berusaha la..lebly doakan semua nye baik-baik kelak..

anisalya said...

ada hikmah yang tersmbunyi. semoga kereta itu dijumpai selamat. bersimpati dgn mun dan tunang.

SHAHZEE said...

sabar..ada sbb kenapa sesuatu perkara terjadi..Allah je yg tahu

wahida said...

Allah!! aku tumpang sedih ni...
harap kereta cik tunang mun jumpa balik...
teruskan berdoa yer...

norhidana said...

Allah dik, bwk banyak bersbr n berdoa yek... dugaan betul kamu ber2 dhla nk kawin yek...

dh bt repot lum? bt solat hajat mana tau jumpa di mana2, manalah tau kot2 pencuri2 tuh tak jd nk curi... cube ye dik

miloais milo said...

iols harap dapat jumpa segera...

macam2 dugaan uols hadapi...
sabar ye munna...

eLL said...

bersabarlah ye. ada hikmah disebaliknya. banyak-banyak doa dan selawat dan solat ye. sabar...

|| NaFiRaa || said...

Sabar yer..
sis doakan moga dapat jumpa balik kereta dan sesuatu tu..

moga si pencuri dapat balasan setimpal..

LiNda said...

Sabar ye mun..Ya ALlah, dugaan Allah mun. Moga kereta tu dpt jupe balik..

Bui Junaidi said...

MASYALLAH..ADUIIII..SEMOGA DAPAT JUMPA BALIK HENDAKNYA..

fiQ'Ra said...

subhanallah... macam mana boleh jadi mcm ni.. sabar.. pasti ada penyelesaian..

ariana said...

akak tumpang simpati..namun berat mata memandang,berat lg bahu memikul..mungkin ada hikmah disebaliknya..sabar dan doa banyak2 ye dik..

Tentang Kita said...

"sst" tu brg2 hantaran ker ?

QueeN TerataI said...

salam munna.. dalam kita sedang bergembira.. pasti Allah akan hadirkan ujian utk kita.. maka bersabarlah.. krn dugaan Allah dan ujian dari Allah itu mmg kita x terduga.

..Cik May..

Akulah Pak Lan

 

Copyright © 2012 Reserved to munnafendy.com Design with love by CikBulat