Saturday, April 7, 2012

Sabun kurus


Assalamualaikum =)


3,4 hari lepas ada kawan promote USA Slimming Soap dan Vitamin E. Biasanya kalau ada orang promote2 mende alah macam ni memang saya tak berapa nak layan sangat. Bukan la berlagak ke apa, cuma kurang minat. Tapi bagus la, dulu kemain pendiam dan pemalu lagi. Sekarang dah boleh bisnes, bila kita tanya confident je jawab...tumpang bangga dengan ko Nad...hihi


Support kawan, saya beli sikit USA Slimming Soap untuk cuba pakai.

gambar seksis

Cara pakai bawak mandi macam biasa sajo..ganti sabun kat rumah tu...tak kan mandi nak ajar kan....hahaha..cuma lepas gosok kat badan tu biarlah lama sikit bagi meresap dalam kulit. Baunya wangi, melekat.. Cium tangan pun terbau lagi wangi sabun ni.

Fungsi sabun ni (katanyalah) boleh membantu mengurangkan selulit kat sekeliling pinggang dan punggung, dan menghilangkan rekahan supaya warna kulit lebih sekata. Boleh jugak kurangkan segala 'burger' dan 'kondo' kat badan. Hihihi...ada ke kondo? Hahaha...badan masing-masing, tau je lah apa masalahnya kan? Hihi =P


Nak kata perubahan tu memang takde lagi la, baru je pakai kan...nak tunggu kesan mungkin sebulan dua baru nampak. Tapi dah dua hari pakai ni memang terasa sabun ni lembut sangat kat kulit...pegang tangan sendiri pun rasa gebu je. Feelingg gituuuu =)


InsyaAllah kalau perubahan baik, boleh la den pomot kat u olls, kita tunggu bulan depan. Kalau senyap sunyi  takde entri pasal ni  maknanya takda mende la tu. Nak promote mesti la yang terbaik ye kan kan kan?


Teringat kata-kata Dato Sarimah dalam majalah Wanita (cover Ana Raffali kawin), dia menolak untuk jadi duta mana-mana produk sebab tak sanggup menipu orang ramai kalau produk tu tak bagus tapi dikatakan bagus..dosa sendiri pun tak tertanggung...


So, jangan jadi duta menipu.

Eh, sape nak amik ai jadi duta? Wallahhhhh!!! =D


29 comments:

ainwaheeda said...

wah! menariknya.. hik3!

shiema sufian said...

Wowww, bunyi macam best je sabun ni. One day if jumpa nak try lah jugak. Kesannya selalunya lambat nampak kan ? Takpe, mencua je, tak cuba tak tahu. Btw, Shiema pon suka quote tu.

Masz Sidek said...

macam menarik je sabun ni...

mzhany said...

hehe taklama la tu, nnti adala yang amek jadi duta ;)

Yumida said...

brape rm kak? klo berkesan...nk jgk try

Nurul Akmal said...

Menarik.. macam mana nak beli?

purplekyu^_^ said...

menarik jugak ni...
tak sabar tunggu bulan depan , mane tau kak munnafendy pakai ade perubahan :)

Tihara said...

duta plok hat yang dah lansing dah..kalo macam aishah leh caye gak produk dia..ptt ambik akk ni..hoho, muna tak yah, muna dah lansing..hihi guraw jer tau :)

Tiramisu Fatiema said...

pernah tengok sabun nie...tapi tak pernah cuba lagi..apepun kena disiplin kalau nak guna kan..baru de kesan nanti..

GtHans said...

tak sabor nak tunggu bulan depan..ekeke ;p

dhiera said...

kalau ada kesan positif, habaq habaq na.. mana tahu boleh try nanti. ngee

ArulchelseA said...

wow..ada jugak sabun kurus..sblum ni dgr sabun hilang ngantuk je..hehe

Rtp Farra Arisha said...

it sounds good. if it really is, that's good. and tell to your girl friend, tetap sukses dengan bisnes dia. :)

Puan Kutu said...

setuju dengan statment dato sarimah tu..:)

mas saari said...

bagus statement dato sarimah tu... memang patut camtu kan? kalau dah terbukti berkesan baru kita promote kan?

cheqna said...

kalau menjadi share ye =)

Iena Eliena said...

Blogwalking here...

cik iena pernah pakai sabun nie sblm nie
mmg berkesan..nk cpt kesan lg lepas mandi pakai losyen mustajab(^_~)
slim je..hihihi

cik iena follow your blog..
follow my blog juga ye(^_~)
www.ienaeliena.com

zOeY zAu YaH said...

nanti citerlah pengalaman guna lak k.

❖ Syaa ❖ said...

Sabun pon ada untuk slimkan badan , berkesan kah kalau saya gune hewhew kalau guna nnti tak de isi tinggal tulang , susah pulak ekekeke

SHAHZEE said...

meh nak try:)

wahida said...

sabun kurus? festaim dgr...

CIK MAY said...

aku penah pki jugak sabun tu..kwn ko jual brp?aku bli online ari tu tak ingt brp ringgit..beli 3 ketol..tapi mmg wangi giler..

*pos dah ke bola-bola aii?hehe..sbb kg ni wlupun pos laju, mahu seminggu jgk smp...

Mama Adam said...

Bagus! Kalo ada kesan, jgn lupa promote ye... Hehhehe

anisalya said...

kalau jadik bgtau ye. blh jgk la nak hilangkan daki2 kat badan ni. hehehe...

CaDLyNN said...

update kalo ok tau munna :)

Nazayiena said...

Bolehlah guna selalu sabun nie utk kurangkan benjol sana sini....

Bui Junaidi said...

IKLAN SEKARANG MMG BYK YG MENIPU..

Cik Ina Do Do Cheng said...

kalau sabun tu berkesan habak mai ye, memon pun nak beli gak.

akuzle ayu said...

Akak dh penah try tp mcm x der kesan ajer. Maybe akak x btui2 ikut arahan dier or lelemak kat bdn akak neh dh degil bebeno, tamau cair2 lagik dah.. Hehhe. Tp, ia berkesan ikut bdn masing2lah

..Cik May..

Akulah Pak Lan

 

Copyright © 2012 Reserved to munnafendy.com Design with love by CikBulat