Wednesday, April 25, 2012

Segmen Serious Follow back!


Assalamualaikum =)


Kena tag pulak dengan my sister Shahzee untuk join segmen Amer Corner. Segmen follow-follow macam biasa tu la. Syarat-syarat pun macam biasa jugak, nak tengok lanjut klik banner penganjur kat bawah ni ek.




Saya excited nak join bukan pasal nak tambah follower sangat pongg...tapi TOP REFERRAL ke blog amer akan dapat LOMO AQUAPIC! Heh! Kemainnn...masyuk Nuffnang kot??? Hihihi...


Sapa-sapa nak tambah follower ka @ hati gedik nak LOMO tu cepat-cepat jom kita join ramai-ramai! Yippie!

Tag:


39 comments:

CaDLyNN said...

wooo bestnye hadiah die

lieynanilaz said...

kalau sempat nanti nak join...ushar blog penganjur dulu..

Rafflesia™ said...

hehehe..syieda pun dah joint kak..hihi -.-

Syira Qahira said...

salam..

nk joint jugaklah...

Cik FaRiZaM said...

nk join jugak :D

follow n singgah sini
dr,
http://afasz.blogspot.com

Tihara said...

best jugak ey muna ..good luck :)

amercorner.blogspot.com said...

salam singgah :D dah follow blog ni :D
and thanks sudi join
selamat bersegment

:D

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

done follow sini..dri segmen yg same

AlyNn NyzAa said...

da follow :)
nnt folo n komen alin ea.. http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

anisalya said...

tapi sorang je pemenang kan? hahaha... atas luck la ni.

Nur Asmida Bt Karim said...

Salam , eyda dtg follow kamu . Serius Follow Back =)
http://eyda-nur.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Nur Asmida Bt Karim said...

Salam , eyda dtg follow kamu . Serius Follow Back =)
http://eyda-nur.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yang sama

serious dah follow blog awak

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

MiSz AzUmI said...

umi dari sgmen yg sama..visit n follow here..

http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Seyra Zainal said...

http://seyra-zainal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html
seyra singgah sini

✿•°˚°Aini Sha°˚°•✿ said...

Salam,
Done menjadi followers ke-953
Singgah Dari segmen http://www.ainilittlesweet.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Wanieys said...

Singgah dari segmen sama^^
Wanieys dah lama follow sini =.=
Awak serious follow back keyh
Salam perkenalan^^

Pecinta pink^^ said...

salam ,,saya singgah bw..dri segmen same..serius saya dah follow..hikhik..jom-jom singgah sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html thanx(^_^)

9n0L4 said...

seriously done follow. 959. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

arissa. (not the real name) said...

done follow ! follow me back ok?.. XD

ikaa said...

dr segmen yg sameee!!

http://bakul2011.blogspot.com/2012/04/segmen-serious-follow-back.html?showComment=1336108699296#comment-c7728078853477128469

farhanamasdo said...

hi ! datang dari segmen yang saamaaa . anddd followw ^^ salam kenal and do visit me back ya :)
http://bungajauh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

farhanamasdo said...

hi ! datang dari segmen yang saamaaa . anddd followw ^^ salam kenal and do visit me back ya :)
http://bungajauh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

jal said...

jal dtg dari segmen yg sama. done follow u, n follow me back http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

eyda lha ♥ said...

Dari segmen yg same
done follow awak :)
jom singgah and follow blog saya :)
http://eydawoit.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html?zx=e884ccb798a836bf

*NurSyahieraDahhari* said...

Follower name : ieraassyiera.blogspot.com

Syiera serious follow sini :)
985 :)
Serious follow Syiera back ya -->
http://ieraassyiera.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

happy blogging :)

aynora nur said...

saya kawan baru awak, serious follow sini

http://www.aynoranur.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

icumm said...

icumm dari segmen yang sama...serius dah follow sini..serius follow icumm balik ye dkt sini ^^

http://icumm-icum.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Sh Hily said...

Salam singgah dari segmen yg sama..Sudah follow cnie.Follow me back..

http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

cyda said...

dari segmen yang sama , follow blog ini :) jangan lupa follow back . hihi

http://lifedearstory.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

Rafflesia™ said...

as-salam..
kak moon. syieda datang sini ni.. hihihi ape khabar? macam mane ngan persediaan kak moon? @_@

MISS Z BERCELOTEH said...

Kompom serius!!
dah follow dah blog ne..
meh ke blog miss z pula...

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

dah join segmen miss z tak?
kalau belum meh join

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

AmirahSyafiqah ♥ said...

Dari segment yang sama, Follow Blog ini

http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

AmirahSyafiqah ♥ said...

Dari segment yang sama, Follow Blog ini

http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

Momo said...

datang dan follow ;)

http://sukatykupown.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

missp0tpet said...

singgah dari segment yang sama. serious follow back. done follow here.

Do follow mine ;)

http://missp0tpet.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

Diera Tekikushika said...

slm perkenalan. jom g blog saya =)

amercorner.blogspot.com said...

kepada empunya blog. boleh tolong empunya blog kira jumlah comment dalam entry segment ni tak?

komen yang dikira adalah
Dari segment yang sama. Sudah follow blog ini. Sila follow balik. (sertakan link segment)
(Asalkan ada ayat "Dari segment yang sama", "Follow Blog ini" dan link segment
anda)
ataupun ada ayat follow blog ini.

Dah kira ? sila hantar dengan comment ke entry ini
http://amercorner.blogspot.com/2012/05/pemenang-top-referral-segment-serious.html

last menghantar adalah 5.june. Jika semua peserta sudah menghantar before 5.june. Maka saya akan umumkan peserta sporting dengan cepatnye.
:D saya sedang mencari peserta sporting ni :D

fatin said said...

salam perkenalan jum follow me back

..Cik May..

Akulah Pak Lan

 

Copyright © 2012 Reserved to munnafendy.com Design with love by CikBulat