Thursday, April 5, 2012

Nak kawin punya pasal......

Assalamualaikum =)


Disaat ini.......ketika ini.....saya dan Fendy....



EEuuwwwwwWWWwwwwww!!!!!!

Tak suka ubat, tak suka cucuk-cucuk, tak suka masuk air, tak suka semua tak suka.


Nak kahwin punya pasal...

32 comments:

Tihara said...

yang kena cek darah tu ker..??adoii take care ey

Lya Colours said...

scaryyy

rasp said...

ouch ooouuucchhh oooouccchhh....

:: Mrs.Eady :: said...

Errr.....same la tak suka...

kakcik said...

Buat ujian HIV ya? :)

~ yus ~ said...

tak rasa apa tu, kenapa nak takut, nnti dah kahwin, nak beranak lagi selalu kena cucuk...hehe

teratak hati said...

test HIV ye..sikit je cucuk tu..klu bersalin nnti rasa la semuanya..^^

azam said...

check ape ni...HIV ke talasemia ke?

Ujie said...

Ala yg hiv tu kan sikit je...tak berapa sakit la munna.

CaDLyNN said...

buat test ye.. :)

CaDLyNN said...

buat test ye.. :)

sarina saleh said...

buat talesmia x? kita buat tp till now x taw result lg. nervous

CIK MAY said...

me?DONE!!

muke belagak..haha

my kazen rekemen bt telsmia tu..tapi tak buat g la..nnt cuti kawen nk bt la kat kg..sng sikit..

Cikpuan rara said...

HIV test eh.hehehe

shiema sufian said...

test ape ni ?

QueeN TerataI said...

hahahaha.. cek jgn cek.. penting tu.. talesamia pun jgn lupa cek ok..

LiNda said...

test hiv ke..heee, ngeri tgok gambar atas tu

Rumah Kuning said...

terpaksalah kan? nanti tak dapat kawin.hehehe

Cik Ina Do Do Cheng said...

eee hari tu masa cik ina kat klinik ada nampak sorang pompuan tu nak test HIV, sebab nak kahwin dia nampak takut nak ambik darah. cian

dwaty said...

KENA BUAT KE SEMUA TU???

si cantik sally said...

haha..bestla cucuk2 bkn sakit pun..

❖ Syaa ❖ said...

Akak ? ape kena mengena nak kahwin dengan cucuk2 nie ?

saffiya_aleesya @ echa said...

buat ujian HIV yer..ala takpe tahan sikit tak sakit laa sis!! nak kawin kannnnn..

dhiera said...

buat HIV test ye. kite pun dah buat~ ngeee

Puan Kutu said...

HIV test yer?la sikit je tak sakit pun.K.muni time pregnantkan Aiman detect kencing manis sehari 4kali cucuk ok.hehe..

jeBateja said...

waka....waka....sket jerk....demi masa depan yang gemilang...ahakz

~SaL IjOu~ said...

utk dpt sesuatu yg buat kita suke, kdg2 perlu dulu lalu sesuatu yg kite x suke~ ;)

Just^me said...

hehe...haritu wanie buat kejap jer.. :)

Just^me said...

hehe...haritu wanie buat kejap jer.. :)

Suhami Ahmad said...

skrg ni nak kawen kena cek samada ada hiv ke x kan

Kakzakie said...

Ohh.... yg ini tak boleh dik mesti kena buat demi kebaikan bersama...

mas saari said...

takpe, demi kesihatan bersama!

..Cik May..

Akulah Pak Lan

 

Copyright © 2012 Reserved to munnafendy.com Design with love by CikBulat