Monday, April 23, 2012

I can't believe you did this...im sorry~

Assalamualaikum =)




It's really happen to us....tapi bukan bermakna nak jadi queen control tau....cuma, dia memang tak suka panjang-panjangkan hal kecik...saya je kekadang suka meleret-leret...kihkihkih...nak memanja lebih la konon..harap bersabar je la ngan kerenah saya ni sampai bila-bila....saya memang kepala batu.. :p

hopefully dia tak baca entry ni..pengakuan berani mati..hahaha ampunnn b =D

*jangan reject saya tau...tinggal 53 hari je lagi ni.... ^_^

18 comments:

c'axoera ヅ said...

Ngegada lebihhhh hahaha

Tihara said...

orang lelaki memang kena beralah selalu..itulah resepi rumah tangga hepi..kiki..moga selamat melangkah ke dunia baru dgn 1001 perbezaan yang dicantumkan menjadi cinta di dunia dan di akhirat..aamiin :)

CaDLyNN said...

wah..counting days........:)

Mama Adam said...

hihihi... mmg selalu mcm tu kan?

ariana said...

setiap insan mmg ada kelebihan dan kekurangan juga..insyaallah munna dan sidia akan saling memahami dan menerima pasangan seadanya nnti..dh dekat hari bahagia tu..53 hari...huhu

atuk said...

Assalamualaikum Munna

doa selalu supaya dilembutkan hati

norhidana said...

heheheh pmpuan mmg selalu nk menang dlm sume hal...

miloais milo said...

53 hari? tak lama lgi tu...

give and take
jangan selalu keras kepala beb
amat tak elok dalam kehidupan berumah-tangga ni...

Kakzakie said...

Munn... kena ubah sikit dik. Sesekali bagi peluang pada Fendy juga. Tak adillah... asyik dia je kena say sorry...

ciksusu said...

mmg nampak tunang munn seorang yang penyabar ;) hee

Nazayiena said...

Dalam satu2 situasi mesti ada seorang yg kena mengalah ok...

Pok Amai-Amai said...

Awak beruntung sbb ade lelaki yg mengalah cmm tu. Ade kes, suami tak nak mengalah walaupun kesalahan tu pd suami die sendiri. hampeh!

Bun-Bun-Reyn-Pyon~ said...

aaaaaa >,<
kita pulak kemain eksaited lg 53 ari

hahahaha

ahahah ,
followed u 936 :)
suke tak suke tak ?
hohoho

Akulah Pak Lan said...

Lama aku tak bukak blog. Dah berwajah baru no..


Semoga selamat semuanya...

Ujie said...

hehe..mcm sama je kita.
suami cool je..akak slalu lebih2.
tp lps tu cpt2 mintak maaf, teruk betul rasa perangai gitu.

takleh amalkan slalu..^_^

|| NaFiRaa || said...

kikiki.. nak tergelak plak baca.:)

SHAHZEE said...

skang aku tgh belajar utk jd kepala batu..tapi tetap x boleh n tetap mengalah jugak...sebab dia baik sgt kot??

Puan Kutu said...

tahap mengalah lelaki mmg agak tinggi,lebih2 lg kalau belum memiliki. klu dh kawen nti beralah juga tp tahapnya tak berapa nak tinggi la.ini komen mengikut pengalaman tau.haha..

..Cik May..

Akulah Pak Lan

 

Copyright © 2012 Reserved to munnafendy.com Design with love by CikBulat