Wednesday, April 25, 2012

Baju nikah dah siap! Lalala~


Assalamualaikum =)


Hari Ahad lepas, saya pergi Selayang nak amik baju nikah saya yang dah siap dijahit ZackHussin Collection. Excited nak pergi amik, excited sangat nak sarung baju nikah sendiri! Perasaan tu sangat tak boleh blah...hahaha... yang pasti si Fendy dah jelezzz gila pasal baju dia belum hantar tailor lagi, tapi baju saya dah siap! Yey!

So far, saya suka baju tu. =)
Fendy pun kata cantik dengan hasil gold + hitam.

Zack jahit macam mana design yang saya bagi kat dia hari tu. (inspirasi baju nikah)

Cuma kepala otak saya ni mula la mengada nak menambah sikit kat situ dan situ. Tambah apa? Ha, ada la...nanti saya tunjuk. Sekarang tak mo show off lagi baju tu, dah siap nanti kita kasi tengok yeeeee... =D


Nak tengok gak ke?

Nah la sikit. Blur. Hahaha!




Baju saya simple je. Simple sangat. Takde beading & full lace. Ada patching sikit je kat bawah dada dan hujung lengan. Memang tak berapa berkenan baju sarat barat, lagipun baju ni tentu-tentu 'tak segan' nak pakai pergi ofis @ wedding orang lain khennnnn...zack kata dah mengandung pun boleh pakai...pelaburan masa depan... ::kikiki::


Eh, lupe nak oyak, saya jumpa Cik Susu! Rupanya Cik Susu pun buat baju nikah dengan Zack jugak. Hai lepas ni famous la abe Zack di kalangan blogger B2B eh? Hakhakhak...aminnn... Sempat jugak la bertot tet tot tet pasal preparation wedding masing-masing, ramah jugak Cik Susu ni ye...ganu mali.. hihi.. Syu, insyaAllah nanti kita jumpa lagi okeh =)

comel kan Syu? =)

*Kalau berminat nak tempah baju kat Zack boleh direct call ke nombor 012-9876986 Tak dapat bagi link FB ZackHussin Collection sebab FB blocked....Mayzura pernah buat entry pasal Zack, KAT SINI.


42 comments:

kakcik said...

Maaf ya... sekali tengok gambar kabur sebelah kiri tu, mak nampak pun macam baju mengandung! ;-)

SHAHZEE said...

jubah dia leh wat x hehehehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

baju perempuan kena buat awal sebab nak jahit take time...manik or batu nak letak sana sini...if yg lelaki cepat jer sia...x sabaq nk tgk ni

ciksusu said...

wah2..dah tunjuk dah baju dier ;P
baju kte jugak yg tak jadi2..huhu
malu la baju aritu macam balut nangka..
haha..tula hasilnye kalau berangan slim :P

best dapat jumpe munn, hope dpt jmpe lagi ;)

Bui Junaidi said...

ALA,KENAPA BLURKAN...MESTI CANTIK..

azam said...

wah...cantik.....

blurr ye??....suprise kan?

norhidana said...

msti cantik tuh... tak sbr nk tgk bile di sarung ke bdn pantin nnti ni,..

Sharz said...

tak sabar nak tengok!! =D

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..msti cntikla tu.. sje blurr kan dlu kasi sprise kan..

ieja amieja said...

salam munna..
apasal x show off je baju tuh..nak jgk tgk..nnt klu dah tambah sana sini leh compare ngan yg asal..

Lya Colours said...

wah suspen gitu bajunya. hehe

|| NaFiRaa || said...

waaahhh.. makin meriah dah persiapan kawen nampak nye..:)

Ecah Ecot said...

nak tgok!nk tgok!hehe

Kakzakie said...

Lambatnya nak tunggu Munn gayakan baju tu. Tak sabar dah kakak nak tengok...

Klon Buaya said...

hii

jom ke blog sy dan jadi follower sekali k

Prettywrite said...

takper blur2 pun napok doh comeii..nak tempah gok kat Zack..tapi calon takdok..hahaha..sedih

SHAHZEE said...

weh aku tag ang dalam entry ni http://nukilanzee.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html
hehehehe 1st trial

yana halim said...

takpe. yg simple2 tu selalunya nampak lagi sweet. Oh...nak kawen dah ke? Tahniah ye. :)

lieyalatif said...

pandai blurkan yeak...betul la kene blurkan, nanti tak suprize kan hihihi

tapi lieya percaya semestinye cantik dan superb!

Nazayiena said...

Cantik juga gold + balck tu,nanti Fendy punya kaler gold jugalah ya....

Aishah Jahirah said...

xdapat nak telek gamba blur...mesti lawa ni....jubah ke tu...

ariana said...

x sabar nak tgk yg betul..yg ni x aci lah..mana nampak..blur sgt..tapi x pe..nnti basi plk kan..:)

Daddylicious said...

tak nampak ar...

Gadis said...

alaaa...dh eksited nak tgk ni...hihihi

mas saari said...

tak sabar nak tengok..

Hanis MY said...

tgk yg blur pun dah cantik inikan pula tgk yg real! tak sabarnyaaa

maszull said...

assalamualaikum munna..sayangnya langsung x nampak bajunya blurr sungguh gambarnya...:)

Ujie said...

dlm kesamaran..nampak mcm cantik.

munna kreatif, mesti baju ni betul2 cantik!

Masz Sidek said...

mesti cantik... tak saba nak tengok... :)

Daddy Ziyyad said...

semua benda pasal perkahwinan, mmg kita akan excited!! tgk lah nanti masa tempah kad, pun akan excited..ahaha

ah MOi cHanTek said...

mesti shantek + berseri,,tahniah..huhu

Ijah EmoTemo said...

wah..makin excited nk tgk ni nnt !! hehehe

millerJ said...

waaa.. tak lama lagi, hari bersejarah bakal menjelang..hehe. tak sbr nak tgok baju kak muna ni..blur laa...hehehe ^^

mizzkechique said...

wuuuuuuuuu..nk seperaisss lettew..

Cik FaRiZaM said...

knp gambar kabur?

follow n singgah sini
dr,
http://afasz.blogspot.com

Nurul Akmal said...

Mesti cantik.. ;)

Shiema Sufian said...

Mesti Excited kan nak pakai baju nikah tu kan ? (:

Shiema Sufian said...

Mesti Excited kan nak pakai baju nikah tu kan ? (:

anisalya said...

blur je. tak boleh tayang lagi ek? nnt hilang seri baju pengantin. hahaha... akak dulu ada dua pasang baju. bila fikir2 ala menyesal pulak buat design macam tu. sebab tak boleh nak pakai suka2. huhuhu... takpe la. once a lifetime. sob3...

Puan Kutu said...

blur pulak picnya.takpe akan tunggu the real bride with jubah nikahnya soon..:)

Rafflesia™ said...

ala...blurr...

warna tema warna ape kak? hihihi nak tau jugak la.. -.-

CIK MAY said...

ala..nyampah..bt2 blur plak..menci..

eh..msj no acc maybank..lupe plak nak transfer duit kang..haa...

..Cik May..

Akulah Pak Lan

 

Copyright © 2012 Reserved to munnafendy.com Design with love by CikBulat