Monday, April 9, 2012

Apa saja la kau labu

Assalamualaikum =)


Short entry saja lah petang ni, dah dekat jam 6 petang baru internet nak tunjuk bayang...dari pagi breakdown je la koje ko tenet. Mencik tau. 

Nak mengadu manja. Saya tak paham la dengan spesies yang bernama anonymous ni. Tak tuju kat semua anon la, tapi ada la sekerat dua ni.Ntah hapa yang syok sangat bikin provokasi kat laman orang pun tak tahu la saya. 

Bagi saya orang macam ni kurang kasih sayang sebenarnya...cemburu dengan orang yang dapat lebih perhatian ke apa? Eh, tak paham la. Ko jeles eh? Takyah la nak jeles ngan blog sekupang saya ni ha...nak jeles pi la jeles kat nameeroslan ka, lyssa secret ka, kupu2kecik ka....maria gonzalez ka...eh?


Apa pun tima kasih banyak2 kat ko ye, sebab jadi salah sorang penyumbang trafik kat blog ni..ko tak suka pun ko masuk banyak kali kan? hahahaha =D


btw, nice try... sikit pun tak jadi kudis la labu.......


17 comments:

kakcik said...

Mak sekarang pun malas nak ambik kisah dengan lalat dan langau. Dihalau pun dia datang...

CIK MAY said...

huh?ape die bt?ala..blog glemer macam blog u ni..mesti la rmi peminat misteri dtg menjenguk..len la blog aiii tu ha....hahaha

azam said...

biasalah tu...cobaan

shiema sufian said...

Btul, Shiema pon pernah kena before ni. Memang down jugak la semangat. tapi Alhamdulillah ok.

mas saari said...

cik anon ni memang takde kerja..

Cik Ina Do Do Cheng said...

tepat sekali anoy suka meroyan tak tentu pasal tu orang yang kurang kasih sayang.yeah yeah tepuk tangan ramai- ramai.

Iza Teratak Usang said...

Assalam..
Biasa la tu, dapat juga trafik kan..

Mama Adam said...

Kira glam la jugak blog ni kan.... Delete aje si anon tu.... Hahaha

❖ Syaa ❖ said...

Eyhh akak nape plak niee ? --' sabor sabor , dunia berblog cemginnie laaa . dia dengki tu , jangan peduli kat dia ehehhee

LIPISLADY said...

Sallam muna,

Ada masaalah internet juga yee,
samalah kita,nyampah tul kan internet ni, nyampah2 pun kita tetap juga guna internet kan..

Anonymous tu bagi kakmah orang yang takut kepada diri sendiri.

cheqna said...

hahahaha
abaikan je =)

Pok Amai-Amai said...

Awak keje ape ye? Keje melukis? Sounds good to me. Awak keje kat ne? graphic designer ke? Atau bisnes sendiri? Meh le cite sket....

CaDLyNN said...

abaikan je munna :)

Puan Kutu said...

oh ye mun tayang sikit komen anon labu yg kurang kasih sayang tu.akk teringin nak tau apa beliau tulis.haha..

Anonymous said...

sape wei..sape??? hihi

Nazayiena said...

Abaikan aje munna.....

hajiMete said...

fofulerr tewww.. ehhee

..Cik May..

Akulah Pak Lan

 

Copyright © 2012 Reserved to munnafendy.com Design with love by CikBulat