Tuesday, March 20, 2012

Taktau nak cerita apa...banyak sangat!

Assalamualaikum =)

Fuh fuh fuh....3 hari tak update terasa lama bebenau! Haha...bz melampau tambah dengan mood tak berapa nak masyuk, terbiar blog daku ni....banyaakkkkkk sangat nak cerita sebenarnya. Campur aduk, belasah je la =P

  • Baju nikah dah hantar kat Zack (ZackHussin Collection), kawan nye May..tak dapat nak bagi link FB dia sebab FB blocked kat opis ni... May ada buat review pasal Zack, tapi cari link tak jumpa pulak... Dah kasi design yang macam ai berkenan sangat kat entry lepas. huhu =P

  • Hari Ahad pergi Putrajaya, tujuan utama nak pergi JPN amik surat beranak yang dah siap...sekali terlupa daa ada hot air balloon, tak pasal-pasal terperangkap dalam jem. Paling tak pasal-pasal kitorang leka berjalan kat gerai2 sampai terlupa appointment dengan Zack pukul 2pm..pukul 3pm baru tengok jam! Wallahhhhh...very very very sorryyyyy Zack : (

  • Tak lama lagi blog ni akan berwajah baru. Beria ai copy link korang kat bloglist tu satu-satu takut hilang, sayang kat korang punya pasal =)

  • Dari hari Jumaat, sampai petang Selasa ni, kerja bukan main berlambak lagi. Terkejar-kejar, mana nak buat drawing, mana nak buat SI log, mana nak rekod passport pekerja semua. Hai lah Tity, kenapa la dikau berhenti? =(

  • Hari ni hari pertama puasa ganti....(malu, dah bulan berapa baru nak ganti) tapi tak sempat nak rasa lapar sebab kerja terlalu banyak. Hikmah kot?

  • Hari ni dapat satu berita yang sangat best dari Fendy berkenaan hal kerja dia..Alhamdulillah....hepi tak terkata untuk dia..proud of him...tapi tak boleh beria sangat sebab surat pengesahan belum keluar lagi. Kalau confirm kena la buat makan2 sikit tanda kesyukuran ye laling? =)

Ada lagi nak cerita ni tapi tak sempat nak tulis lagi, bos dah pandang-pandang menantikan drawing dia ai tak print lagi...sempat pulak buat entry! Wallah! haha!

Korang semua sihat kan? Rasa macam lama tak bertegur sapa...rindu! haha poyonyeeeee  =.=*



24 comments:

rafiq said...

sila2..

http://darahmalaya.blogspot.com/2012/03/contest-budi-bahasa-budaya-kita.html

Cik TeN10 said...

ahaa.. bila busy lama xupdate blog.. bila dh banyak sgt benda nk cerita.. last2 tak tau nk tulis yg mana satu.. at the end langsung tak tulis.. hahahh itulah i !! kih3

aja2 fighting ! ^^

Fatin Mraz said...

selamat berbuka ya~

c'axoera ヅ said...

Memcm citer hehehe

Tiramisu Fatiema said...

macam-macam kena settle ek..moga dipermudahkan..

ciksusu said...

wah munna wat baju ngan zack gak ek;)
sme la kte..hehe :p

Mama Adam said...

Sibuk org nk kawin kan....
Hehehe... Zaman tu dh berlalu ;)

mas saari said...

cerita campur2 camni lagi seronok baca..

Anonymous said...

insyaALLAH...mmg ade niat nk wat klu dh cmfrm nnt...thnx syg slalu bg support kt b...luv u!

shiema sufian said...

Wowwww, banyknya urusan. mesti letih kan (:

aimaniman said...

bakal bernikah ke dik.. tahniah, semoga selamat semua,... sibuk tu memang adat org bekerja, kalau sibuk makna orang percaya nak bagi kerja kat kita, betul tak?

ariana said...

wah..bz betul ye Munna.Biasa lah semakin menjelang hari bahagia, semakin banyak nk kena settle kan..

dan tahniah kat si dia Moon tu..rezeki bakal pengantin ni..:)

CaDLyNN said...

kite pon busy mengalahkan menteri kebudayaan..hahaha..take care ye munna

CIK MAY said...

opis aku buat dah block FB..phew...ko nak link yg mane..baju nikah or baju oren?hehe..klu link baju preview baju nikah tu dlm entry latest la jugak..

QueeN TerataI said...

salam munna... :) baru 3 hari x update.. Queen dah sebulan lg la mcm2 nk ceritakan? hehehehe

Nampak gayanya rezeki org nak berkahwin dah bertambah la tu.. Alhamdulillah...

Munnafendy said...

@cik ten10
itu la pasal,ade jgk yg miss tu..xtau nak tulis langsung xtulis..haha

Munnafendy said...

@cik susu
buat dengan zack jgk ke? bila jmp zack? boleh jumpa nnti =)

Munnafendy said...

@aimaniman
btul kot..tp sy ni sbb xde orang lain dah nak buat..pkerja xckup.. =(

Munnafendy said...

@ariana
thanks akak..itulah, prepare utk kwin pun byk xbuat lg =(


@lynn
haha kalah menteri tau..! =D


@may
link yg baju oren tu.. =)

Munnafendy said...

@Queen teratai
akak! lamanya hilangggggggg!

Rai said...

wahhh..macam2 kisah kan bila lama tak update..saya tak abis lagi puasa ganti..breastfeed..cepat sangat kebuluran..haha..alasan..

maszull said...

assalamualaikum munna...moga akan berseri2 nanti dihari bahagia tu ye...:)

SHAHZEE said...

good job:)
tahniah utk bakal ipar 2..upgrade gaji eh cantekkk boleh open table

anisalya said...

header tu cantik.

..Cik May..

Akulah Pak Lan

 

Copyright © 2012 Reserved to munnafendy.com Design with love by CikBulat