Tuesday, March 27, 2012

Sopan la sikit wey......

Assalamualaikum =)



Ni apa mengangkang ni??? Sopan la sikit....


Tengok macam aku...


Bersimpuh tau..... =)

37 comments:

Daddy Ziyyad said...

hahahhahahaa..kucing bersimpuh tu kucing ayu...kucing mengangkang tu, kucing bohsia!

lieynanilaz said...

ayu betul kucing yg kat bawah tuh!!...wakakaka.

Rafflesia™ said...

hahaha...kucing pun reti simpuh... -.-

kakcik said...

Hahaha... comelnya bersimpuh macam tu. :)

maszull said...

assalamualaikum munna.wah cute nyer die comeii..:)

ieja amieja said...

singgah cni & salam kenal ye..
gaya kucing ni mengalahkan tuan umah dia kot..huhu

Kakzakie said...

Yg pertama tu kaki gaduh munna, yg no. dua ulat buku dan yg ke tiga tu masih anak dara macam Munna hihi..

Pok Amai-Amai said...

Hahahaha...

Pagi tadi, sy bad mood. Hati tak bape nak senang. Tapi belek entri nie....tiba2 sengih sorang2. Hahahah!

Cik Saila said...

hehehehe..comel gila yg no 1 tu..perut dia gendut..hikhik! yg no 2 tu sopan sungguh :D

azam said...

ayu nya...hehehe

CIK MAY said...

mane la ko jmp kucing yg ayu tu..

**nnt kite jumpe la..bile tah nk jmp..dtg kl tak wiken?

Tihara said...

kucim akak si enot tu ske mengangkang..hihi2 :)

nur anis said...

awwww..ayunya...huhu

Masz Sidek said...

hahaha.... memang tak sopan...
dan si kuning nampak ayu duduk bersimpuh... ;p

QueeN TerataI said...

tgk kucing kangkang pun rasa x senonoh dah.. camne lak kalau manusia lg2 perempuan? Pernah lah Queen nampak masa kat restoran makan.. walau pun pakai seluar panjang tp org tu duduk mengangkang.. alahai buruk rupenya.. kihkihkih

Cik Ina Do Do Cheng said...

ketawa baca komen doc faiz, tahu je kucing bohsia. comellah kucing bersimpuh tu.

Bui Junaidi said...

HAHAHAHA..COMEL DAN SOPAN SANTUN LAH KUCING KUNING TU..LEH BUAT MENANTU...

eLL said...

alahai comelnye. pandai dia duk bersimpuh ye

Aishah Jahirah said...

hehee ingatkan suh sape bersopan....meow2 rupanya.

~Sweet Honesty~ said...

kehkehh..ada mksud tersirat neyh..

❖ Syaa ❖ said...

Ahahaha kelakar je kucing nie macam tuan die xP kucing pon boleh bace buku , hebadddd.....

Dinas Aldi said...

Nampak macam tulisan bahasa Cina tu, mesti kucing tu masuk SJK(C), bijak!

Tak menahan gambar bersimpuh tu, kahkahkah!

GtHans said...

sopannya..ehehe

Sukma Bintara said...

hahahahaah.. lucu

Nurul Akmal said...

Alooo comelnyer.. hehehehe..

shiema sufian said...

atotot, comelnyee. tapi shiema takut kucing (:

Puan Kutu said...

kucing yg last tu sopan je.bagus nie buat menantu.hakhak..

anisalya said...

kucing pun pandai posing ek?!

anisalya said...

bergantung pada keadaan. ada org komen memang bagi kesan. ada orang komen buat kita senyum je. setakat ni tak pernah dpt komen2 negatif.

IntaNBerliaN said...

yang tgh bersimpuh tu comellah pulak..hihii

cIk JanNah said...

ok dok sopan la nie..ayu tak ayu tak? berkepit je nie..hehe

Tiramisu Fatiema said...

comel..malu pulak sy..sopan sungguh die bersimpuh time baca buku..kucing contoh hehe..

Mama Adam said...

Lor.... Comel tul la.... Adik saya ada kucing2 yg comel, tapi, x pernah la tgk aksi mcm ni. Hihihi

mas saari said...

heheheheeee..tak sopan mengangkang tu!

MaryaYusof said...

As salam Munna,

Dia tak sengaja tu mengangkang...hehehee... Saya suka jgk dgn kucing tp anak & hb alergic :(

Mak saya suka & syg kucing dekat rumah dulu pernah ada nak dekat 20 ekor kucing.... :)

SHAHZEE said...

teringat kat pair:)

GreenJade said...

hehe ayu sgguh..mahal posing tuuuuuu hehehe

..Cik May..

Akulah Pak Lan

 

Copyright © 2012 Reserved to munnafendy.com Design with love by CikBulat