Friday, March 30, 2012

Segmen Superstar Blog5

Assalamualaikum =)

Lama sangat tak join segmen. Kononnya hari ni nak melepas rindu, pagi tadi join segmen Denaihati, tapi dah delete semula sebab tak boleh tinggalkan link kat blog beliau. Apa lah maknanya join segmen kalau tak tinggalkan tanda...ye dak? So buang je lah. Akhirnya Ujie yang sangat prihatin terperasan jugak. Hihi =P

Tak mo keciwa, kita join pulak segmen Kak Tihara, Segmen Superstar kata kau...kelasss! Nak join nah klik je banner bawah ni ye





Tunggu apa lagi? Moh meriahkan segmen ni beramei-ramei =D



18 comments:

Tihara said...

thanks munna sudi join...good luck :)

KhaiRin : anies said...

meletop2 la lps ni ya

eLLa n aLia said...

gudluck..

Ujie said...

oh..gitu ceritanya!

*ahaa..saya ni sbnrnya kak jugak tau, sbb sebaya dgn tihara..30an. Tapi perasan muda, tu yg jarang bahasakan diri akak. ^___^

QueeN TerataI said...

Queen pun dah lama x join segmen... ingat nk join jugalah... bila tarikh tutup nie? hehehehe

p/s: Queen pun perasan gak post yg denaihati tu dah delete...

Dinas Aldi said...

Rajin dik Munna join. Go Munna go!

wan habibah said...

wah.. meletup gitu nama contest

jemarisuri said...

all the best..

Hanis MY said...

wow segmen apa ni nak terjahlah..

Aishah Jahirah said...

selmt bersegmen....:)

Eera Shera said...

slmt bersegmen :)

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

slmt bersegmen:)

Nurul Akmal said...

Wah.. good luck.. ;)

Scarlett O'Hara said...

Lama tak join segmen

Cik Ina Do Do Cheng said...

good luck bila menang jgn lupa memon.kui kui kui

Puan Kutu said...

bila nak rajin join segmen tak tahu..kiki

fieda said...

ada gak join

Citarasa Rinduan said...

good luck sayang.....

..Cik May..

Akulah Pak Lan

 

Copyright © 2012 Reserved to munnafendy.com Design with love by CikBulat