Thursday, March 29, 2012

Oh Bulan...enggan melayan diriku lagi...(start merepek dah)

Assalamualaikum =)


Kekadang, 

Banyak benda nak cerita..tapi bila jari bersedia nak menaip, lupa semua benda! 

Gambar je lah pengganti bicara.

Aci kan macam tu? =P


Ni kerja saya bila bosan. Mengadap bulan purnama. 





*

*

*

*

Ah, silaunya!



Sam, u look hencem today. Tak tipu. 

Sam buat bodo je.

Ok, dia tak perasan. 
Boleh masuk blog. Hihi =P



(sekarang tengah menelaah ensiklopedia..jom la baca sekali, insyaAllah berguna dunia akhirat)



37 comments:

❖ Syaa ❖ said...

Ahahahaha licin habis..... berkilat kilat tuu . lawak lah xD

miloais milo said...

ehehehhehe
tak baik taw uols ni....

Munnafendy said...

@syaa

haha...tuan badan baru lepas cukur kepala..licin terus =P

Masz Sidek said...

hahahaha... nakal betul awak... sempat ambil gambar dia... licin ;p

Munnafendy said...

keh keh keh

sangat bosan ni..mengantuk!

Tihara said...

wehh dia tak marah ke...cian, hehe :)

munna said...

wah! licin berkilat sungguh.....

LiNda said...

hehe...kejamnye..kalo dia tau tu mesti dia marah..hehe, bile bosan mule la kite merepek2 kan

Lya Colours said...

eh saya suka org botak. macho. kihkihkih

teratak hati said...

bulan purnama ke..hehe..

CIK MAY said...

sengal la ko ni!!!

betul la..ko tak penah gune voucher print..tak pcy g try...jimat wooo..

cinnamon.com said...

ooo,tak ada kerja,mengintai bulan ye..

kakcik said...

Bulan di siang hari ya? :)

LYAfrina said...

hik2.. sempat lg tu..

Kamsiah said...

sebiji mcm my hubby...:)

maszull said...

assalamualaikum munna...hahaha sempat lg tu kutuk org ye...:)

Hanis MY said...

haha... nakal la munna n...

Cik Ina Do Do Cheng said...

bulan ke cermin, memon nak bagi tau dialah, siap ko.

Dinas Aldi said...

Walaupun tak sesuai untuk semua tapi ada lelaki yg encem dengan kepala botak :)

Deru Ombak said...

Kekekeke..

Nakal eh Mun... !

Jom membaca... :)

jemarisuri said...

mmg silau...hihi

Kancilbiru said...

hahahaa silauuu kena pakai spek..

Puan Kutu said...

mesti tiap2 minggu sam polish kepa beliau.ahakz..

Tiramisu Fatiema said...

hehe..ingat bulan mane tadi..samela cam sy..bila nak tulis je lupa..tu yang tak berapa nak ada idea update..ngan busy bagai..

mas saari said...

silau tapi seksi! heheheee

ariana said...

hihi..tak marah ke dia kalau dia tau ni..mesti sporting org nya ye, sbb tu lah munna berani post kat sini..hihi

Ujie said...

ceh..ingatkan menda apa td. ^_^

esok dia mintak royalti sbb gambo masuk internet..abisle munna!

teratai said...

ohhh gambar candid ya!Empunya kepala tahu tak???

Mia Adriana said...

seyes. gambar 1 & 2 tak nampak macam kepala orang. haha

IntaNBerliaN said...

licin betoi yer.. :-)

Suhami Ahmad said...

hamboi...bulan purnama gitew

QueeN TerataI said...

dah agak dah kepala yg botak.. hehehe kelakar la pulak rasanya..

SHAHZEE said...

sebijik macam bos aku..tp my boss versi gelap ckit hehehehe

Nazayiena said...

Nak tergelak pun ada tp control....
Ingatkan bulan betul2,noty gerl ye munna.

CaDLyNN said...

hahahaha..die tak pasan mun snap pic die ye..silau la

Rumah Kuning said...

pic paling atas. nampak kilat-kilat, ingatkan loceng yang kita boleh tekan2 tu.

c'axoera ヅ said...

licin yewww hehehe

..Cik May..

Akulah Pak Lan

 

Copyright © 2012 Reserved to munnafendy.com Design with love by CikBulat