Thursday, March 22, 2012

How do I look?

Assalamualaikum =)

Wahh nampaknya kak Queen sentiasa jadi orang pertama yang alert pasal blog ni kan? Hehe...tq kak Queen! So macam mana, cantik tak wajah baru munnafendy.com? Ai tempah kat Cik Bulat, punya la lama ai tunggu Cik Bulat buka tempahan tau. Takmau orang lain, suka sangat dengan blog-blog yang Cik Bulat edit.

wajah lama..will miss u (header by JuwitaAfifah)


Sebenarnya tak banyak perubahan sangat pun yang ai nak buat kat blog ni. Background masih lagi maroon, memang fall in love sesangat dengan maroon. Cuma tambah color biru sikit kasi naik seri..(berseri tak?hoho) lepas tu nak letak doodle sendiri kat header, dan kat footer nak letak love tree siap dengan quote dua orang yang gatal nak kawen tu sape lagi kalau bukan Mun & Fendy...ececeh....ayat tu ai memang tak kan lupa sampai bila-bila keyyyy =P

Cuma tang pages mungkin Cik Bulat tersilap sebab tu semua pages Cik Bulat, bukan page blog nih...takpe, small matter, boleh dibetulkan nanti...kan ain kan kan kan =)

Overall, sangat-sangat berpuas hati! Thanks Cik Bulat! Hugs! =D


*Errr....komen la sikit....hihi... ^-^

29 comments:

CIK MAY said...

ok.cun!

eh..suh la beliau apply cuti awl2...

**ye ke be takpenah masuk kat acc ko??bkn rmi ke yg dtg singgah sini ari2?

lieyalatif said...

sangat..sangat..sangat gojes...i likeeeeee!!!

miloais milo said...

comel banget nokkk!
iols suker - sebab simple....

CIK MAY said...

ade lagi...term die 1000pcs ke atas utk dpt promosi price..
kontek faizal,azli,or kak lina tu..

azli buat draft kad..die emel mtk ko cek dan amend yg ptt..nnt die buat balik dan bg ko cek..bile ko proceed,kak lina akn siap kan peta lokasi..then dorg emel kat ko..once ko proceed, faizal (abg ipar tunang aku) akn print out..

munna said...

cantik rumah baru ni.......

Cik Bulat said...

terima kasih untuk backlink :) maaf kerana kesilapan :) huhu.. harap tak berubah hati untuk order ke saya lagi :3

Munnafendy said...

@may @lieyalatif @miloais @munna
tengss so much!


@cik bulat
hehe takpe..tengs cik bulat, pantas btulkan yg silap tu..bravo2! lain kali mesti order lagi =D

mas saari said...

cantik!!

Deru Ombak said...

Salam anaknda..

You look great. :)

L said...

budak2 zaman skrg dah tak tahan sgt2 kot.. ish3

jom tambah ilmu sikit..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/03/turunnya-nabi-isa.html

Pen Biru said...

sronok tgok kawn2 tukar baju ..sy ni bila ntah nk tukar..takde idea la pulak

Pok Amai-Amai said...

Comel la header tuh. Sesuai dgn jiwe mude awak. heheheh!

cheqna said...

hamboii
cantik..=)

Kakzakie said...

Cantiklah... dulu duduk tepi sekarang duduk tengah... tudung tukar style, blu mata huh... boleh tahan hihi...

Ujie said...

munna, mmg cantik & berseri...mcm seri pengantin la pulok! tengok blog ni je dah terserlah yg awak sdg hangat bercinta..hehe

kalau sume 1 color mmg jadi hambar. kombinasi merah biru mmg serasi.

Tihara said...

comel, mmg ada gaya wajah muna, hehe.. :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

langsir baru
cantekkkk
rupa mcm bride dah ngeee

Cik TeN10 said...

nampakla seri bakal pengantin baru ni.. =p

azam said...

nice....comel...nanti boleh order dgn cik bulat gak la camni

Eera Shera said...

wah cantik ler..nk jugak header bergaya mcm kak mun ni haha..doodle pengantin lg tu..

http://eerashera.blogspot.com/2012/03/tudung-bawal-online-dan-mini-giveaway.html

mizzkechique said...

cantek...

|| NaFiRaa || said...

cantek2!!

QueeN TerataI said...

ngeee.. sya mmg seorg yg teliti.. that y setiap perubahan akan ternampak.. kihkihkih... in short sya mmg seorg yg alert! kihkihkih

i like this template cantik dan mmg ceria and mmg kaler biru tu penaik serinya...

>>>>> bak seposen sebab dah puji... :)

nabilah_2908 said...

cantik..!! :)

header saya pun cik bulat buatkan juga.. :)

Nurul Akmal said...

Cantik... ;)

SHAHZEE said...

cantiknya..jeles ah

farah hanim said...

hehee
cantik and sweet je :D

mzhany said...

cantik header ;)

Puan Kutu said...

emm perasan gak dah berubah wajah.header pun dh tukar.mmg berseri!

..Cik May..

Akulah Pak Lan

 

Copyright © 2012 Reserved to munnafendy.com Design with love by CikBulat