Monday, March 26, 2012

Cantiknya Irma Hasmie bertunang!

Assalamualaikum =)

Satu-satunya retis yang ai suka letak kat blog ni..sape lagi kalau bukan Irma Hasmie yang comel lote..suka sangat! Meh layan sikit gambar bertunang Irma...gambar2 ni ai cilok dari OP majlis Irma tapi tak boleh nak bagi link FB..paham2 sudah ye..FB blocked...huhu












Sweet kan?

Agak-agak kalau daku pakai tudung ala-ala Irma untuk nikah nanti ok tak? Kikiki... =P


24 comments:

Masz Sidek said...

wah... cantiknya irma...
Tahniah irma... selamat menempuh alam pertunangan... ;)

Kakzakie said...

Cantik!!... kakak pun suka Irma au Munna dan kakak rasa kalau Munna pakai macam ini pun cantik sebab raut muka Munna pun sama bentuk dgn Irma...

Try dulu posing-posing dik... tanya kakak/mak kalau ok carry-onlah kakak suka aje. Sebab memang cantiklah:)

Munnafendy said...

@MASZ SIDEK
cantik kan =)

@KAK ZAKIE
ahaaa irma sgt cntik lah kak zakie..dia pakai ape pun cntik..takut kalau sy yg pakai jd mcm kena balut ngan guni..hahaha..posing2 tu mesti..berangan dlu.. =P

mas saari said...

dia memang cantik, baju pun cantik!

Deru Ombak said...

Salam Mun..
Isma mmg cantik.. tudung tu cantik.. Pasti sweet kalau Mun Pakai gitu.. Bagi mama email.. Nak send photo tudung anak mama Pakai masa nikah.. Cantik jugak laa Mak andam tu memakaikan.

Cik Saila said...

dh tgk byk kali pun xjemu..sweet sgt la..irma dh la manis je..huhu..bertambah2 manis kan :)

Munnafendy said...

@MAS SAARI
=)


@DERU OMBAK
wsalam mama..ok2 sure! nak tgk! =D

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg cun..dah cam hatta tu lak tunang irma..hihi.

❖ FS ❖ said...

Sanagt ohsemmmm ! comel cun lawa semua ada . hewhew try laa akak pakai cengginie mesti meletop , lawa habis hee xD

❖ FS ❖ said...

Sanagt ohsemmmm ! comel cun lawa semua ada . hewhew try laa akak pakai cengginie mesti meletop , lawa habis hee xD

Mia Adriana said...

dy tunang ngan fashion designer tu kew?

Munnafendy said...

@mia adriana
eh bukanlah...tu hatta dolmat, yg buat baju irma tu..haha

SHAHZEE said...

sgt cantik..
ok gak pakai macam 2 buat nikah.tutup dada:)

Tihara said...

irma mmg cun, dia kan ratu dewi remaja dulu :)

Deru Ombak said...

Mun.. Mama dah send email.. Tengok lah mana tau boleh mix n match idea tu.. He he (photo mama pun Ada tu.. Jgn gelak sudah :p)

maszull said...

assalamualaikum munna....tahniah buat Irma so sweetnya...:)

Wanita Mutalib said...

mesti cantik macam irma jugak nanti. :) jangan lupa upload gambar ye wak :)

Dinas Aldi said...

Memang berkenan akak tengok Irma ni di hari pertunangan dia. Alhamdulillah, sampai jugak jodoh dia. Cantik tudung gitu, Munna try la :)

|| NaFiRaa || said...

canteknye Irma~ sweet sgt~

Puan Kutu said...

sgt cantik..baru nie tgok pic irma tunang puas2..:)

rasp said...

mmg sweet...
the theme color pun sweet...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ingatkan tu tunang irma laa td.. hehehhee terkejut sekejap.. :p

Bitt (double IS) said...

woww combination color dah superbs...tudung bagai semuanya nampak perfect!

tarian jari said...

mane tunangan die eh, tingin nk tgk..hehhee

..Cik May..

Akulah Pak Lan

 

Copyright © 2012 Reserved to munnafendy.com Design with love by CikBulat