Wednesday, February 15, 2012

WW: Roti harijadi

Assalamualaikum =)


Hari lahir siapa hari ini? =D

Pssstttt : Anak buah kat kampung dah sihat, demam biasa je =)

30 comments:

cheqna said...

huhuhu
sape punya penangan ni??
hahahaha

Aishah Jahirah said...

selalu kek....ini roti letak lilin....hehee
hari lahir sape?

♥ Elin ♥ said...

tuh roti buat sendiri ka?
dh blh buka bakery lepas nih :)

Tea said...

menjimatkannnn :)

mama ju, said...

Wah lain dr yg lain!

Hehehe jumpa kat blog kawan2lah...jumpa nama tu! Jgn mara..

rasp said...

lain dari yg lain...nice!

kakcik said...

Pertama kali mak tengok roti berlilin macam tu. :)

Tihara said...

wahh..style baru ni..leh arr tiru nt..hehe :)

mzhany said...

huhu menarik gak ni, sbb kalau husband hany kureng sikit kek ni, beli 2slices yg secret recipe tu, dia tak hbiskn 1slice pun, ahaha tp roti pun dia kureng jugak. ahah kekdahnya, bg lilin je lah;)

mizzkechique said...

cantek..




dear, mekaseh untuk komen tu yer.. :)

nabilah_2908 said...

hahaha..kreatif gak... ;)

Ati Masrif said...

salam,

simple sajekan
boleh cuba ..hihi

H.J said...

nampak kat luar je roti tu..haha

Ujie said...

alahai..sedih pulak dpt mcm ni.
tapi..ok gak, better than nothing!

*alhamdulillah dia demam biasa je..

msredcheesecake said...

budget ke malas ke tatau buat kek ni? hheee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

tue memang roti betul ekkk
nmpk mcm bantal betul roti jer???
but mmg kreatif

maszull said...

assalamulaikum munna...simple n specialnya...:)

ainnoraini said...

besaunya lilin...

CaDLyNN said...

ala sian..dpt roti je? :p

munna said...

hahaha..boleh save budget mcm ni

Teenager Housemaid said...

wahaha..unik gitu! :D

lieynanilaz said...

alhamdulillah anak buah dah sihat...simple jerk roti tuh!!

|| NaFiRaa || said...

hahaha.. sape yg buat kek nih.. kreatif nye.. save bajet woooo..

alhamdulillah.. nasib baik demam biasa je.. moga dia cepat sembuh~

Shaiful Zaidi said...

banyaknya spora...

syaz@rozelt said...

roti tu ada krim ke?hihi

Rtp Farra Arisha said...

hehe birthday bread. unik cara hiasnya.

Mieza said...

Assalamualaikum Munna,
Alhamdullilah, sangat sweet aunty Munna.

Hanis MY said...

unik la! first time tengok idea mcm ni hehe...

nanakimie said...

hehe...tabur choc chip atas dia lg menarik:)

Puan Kutu said...

sadisnya..takde duit nak beli kek ekk?

..Cik May..

Akulah Pak Lan

 

Copyright © 2012 Reserved to munnafendy.com Design with love by CikBulat