Tuesday, February 21, 2012

Taddaaaaaaa =)

Assalamualaikum =)

Thanks sooooOOOO much kepada yang mendoakan ai tentang hal semalam. Kepala still lagi miong-miong. Jujurnya pagi tadi termenung sekejap sebelum start kereta, takut. Ntah fobia kot. Tapi nak melayan fobia je  memang tak koje la den!

Cerita sebenarnya pagi semalam kan hujan lebat, jalan licin. Ntah macam mana tak perasan kat jalan tengah tu agak rendah, jadi ai lalu kat air bertakung dan tayar tak grip jalan tu..mungkin tayar botak dah kot :( So terbabas la ke kanan ke tengah ke kiri dan ke kanan balik, siap putaran 180darjah dan melawan arus jalan. Bernasib baik sebab tak melanggar divider @ bontot bas kat depan ai masa tu.

Ok, tu je la sekarang ai ok dah. =)


Petang sikit ai singgah blog korang eh, sekarang kerja berlambak lagi. Nak buat entry ni pun curi-curi masa. 


*eh, sape tengok cerita "Jujur aku dayus"??? Best kan! Jalan cerita yang tak disangka-sangka langsung, ingatkan si Beto tu gila lepas eksiden...rupa-rupanya.......makan hati tapi dalam masa yang sama masih mampu menjaga aib isteri. I likeeeeee =)

19 comments:

Pen Biru said...

sy ya2 tuduh dia ada bini lain..hahaha

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

scary nyer baca
take care taw

cheqna said...

alhamdulillah tak de pape..=)
cheqna layan gak citer tu
memang tertanya2 la..
sape yg tgk sampai habis tau la pengakhirannya camana =)

kakcik said...

Alhamdulillah, anak mak tak apa2.

Mak tengok drama tu, sedih juga.

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhmdlillah takde ape2..

p/s: mmg besh citer tu!

rasp said...

syukurlah nothing serius yg happen...
take care tau...

|| NaFiRaa || said...

syukurlah x de pape.. lain kali kena lebih berhati2 k~

tengok jugak citer tuh.. memula tensen sebab x tahu ape sebab si suami meroyan ngan isteri dia.. dah separuh cerita baru lah faham..kekeke

fazrulnoor said...

pantang maut sebelom ajal

Prettywrite said...

syukur dah ok kan..mujurnya tak ada rasa fobia tu..kalau tak tak kerja la kan..hee..

citer tu memang best..nak2 ada beto..heheh

Rahmah Ram Ram said...

hati-hati memandu...

mas saari said...

akak pun pernah alami kereta terpusing camtu... memang fobia rasanya nak drive!

Pok Amai-Amai said...

YEay! Suke bile awak happy!

Aishah Jahirah said...

saya cuak dgn lopak air, so kalau hujan bawak slow2 je...alhamdulillah munna ok,kereta berpusing xlanggar papekan...kecut perut melawan arus tu...


ye la jalan cerita jujur aku dayus tu mmg xdijangka...

~Sweet Honesty~ said...

sila ganti tayar ye puan..huhu

Deru Ombak said...

Salam Mun..
Mun x pape kan.. ?
Hati- hati memandu bila hujan.

Jujur aku dayus mmg best.

* Mun ,, mama dok menggodek dashboard Dari semalam
Baru berjaya. Ntah laa.. Tapi mama dah buang WV..

Tihara said...

alhamdulillah, lega mendengarnya..harap dah hilang geruh semalam..sayangnya tk nengok cite tu..huhuk :)

Iza Teratak Usang said...

Assalam..
Tak sempat pulak nak tengok tv..

nanakimie said...

nana baru ngk td..huhu..sedeh...nanges,tp cover2 sebab malu dgn rumet..hee..cepat2 lap air mta;p

suka ngk nora danish berlakon:)

Puan Kutu said...

alahai akk tak tgok ending cerita tu.tgok pun gitu2 je sbb time tu kt umah mertua.nti bb dh laju nk tgok on9lah..:)

..Cik May..

Akulah Pak Lan

 

Copyright © 2012 Reserved to munnafendy.com Design with love by CikBulat