Thursday, February 9, 2012

Spontan Khamis - Biadap


Fizikal yang kau hina tu ciptaan  Allah SWT.


(bajet macam Dang Suria baca blog ni :p)

27 comments:

cheqna said...

hahaha
semua orang bercakap pasal dia hari ni..

Akulah Pak Lan said...

Aku benci orang yang merendahkan kebolehan dan memandang rendah fizikal orang lain

azam said...

lazer tak bertempat.....dia macam bagus.....dah tua dan kerepot dah....HAHAHA

Ujie said...

dah baca link tu..

harap lps ni dia amik pengajaran..belajar teknik beri komen yg bagus.

Pen Biru said...

kurang ajar ke..lebih kurang ajar?..nyampah la pulak

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ai dok focus kat bibir dia jer
pelik la

mizzkechique said...

siyesli anti dgn manusia yg menghina ciptaan Allah.. ckp xguna akal..

maszull said...

assalamualaikum munna...nape ek ada juga org mcm ni perasan dia lawa sgt la tu kot...:)

Tihara said...

ooo dang suria ni..hmmm, laser boleh tahan mulot dia

mas saari said...

memang biadap! suka hati dia je nak hina ciptaan Allah SWT..

Cikpuan rara said...

mmg jd perhatian DS ni.

Nia said...

Terasa mcm strategi utk naikkan rating rancangan tu jekk..

QueeN TerataI said...

serupa dia mengutuk kejadian Allah SWT... erm.. tengok dia sendiri pun tau x bersyukur dgn kejadian Allah SWT.. masakan dia boleh cucuk sana dan sini kan.. tu namanya x bersyukur la tu smp nk ubah segala. waallahualam.. siapalah kita utk menilai seseorg.. biar rupa buruk tp hatinya bersih

nabilah_2908 said...

hmmm...moga dia sedar lah kesilapan dia...dan jadi pengajaran tuk kita....:)

heboh dah pasal ni....

Dinas Aldi said...

Akak takda astro, baru tau pasal hal ni bila baca & tengok link tu kat sini.

Akak pun gemuk, sentap aku dengan orang macam tu.

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waa ramai gak yg ckp pasal dang suria ni erk..

moon xtgk..xbape tau apa yg berlaku.. tapi dgr dari citer yg dah byk nie..
rasanya mmg kurang ajar percakapannya..

shahdiana said...

sangat tak patut...apa nak jadi dengan juri sekarang ni...

[PCL] said...

memang tak sepatutnya cmtu DS..ikut arahan penerbit ke tak, tp itu dah dicop oleh penonton...DS keterlaluan.

|| NaFiRaa || said...

nasib lah kat rumah tak de astro.. kalo x mesti sakit hati dengar komen dia.. biadap sungguh!

IntaNBerliaN said...

saya xtgk la plak cite tu...

biela bell said...

Masya Allah.
semoga dia diberikan hidayah dan kita jgn mencontohi dia. In Sha Allah..

faridah nazurah said...

hee dia tu klau x makeup bukannya lawa pung..

FasiHaH SupiaN said...

yaaa soo true!

Deru Ombak said...

Hurmmmm..
Dah kecoh merata pasal issue ni...nasib baik tak suka rancangan sebeginih.. Tengok NatGeo lagi bagus.

Bitt (double IS) said...

danggggg...

anisalya said...

baca pasal ni kat blog beautifulnara. susah kan bila rupa mengatasi bakat. bahasa pun tak blh nak tapis padahal budi bahasa budaya kita.

Eera Shera said...

cantiknya bhasa dia..mcm la org takde perasaan..muka cantik botox ape nak heran haha :p

..Cik May..

Akulah Pak Lan

 

Copyright © 2012 Reserved to munnafendy.com Design with love by CikBulat