Friday, February 3, 2012

Entry ABC

Assalamualaikum =)

*Selamat hari Jumaat semua. Semalam semua aktiviti update blog dan blogwalking tergendala sebab office blackout....dah macam mandi sauna terperap kat ofis last2 bos suruh balik sebab orang TNB tak kunjung tiba. (Alhamdulillah hehe :p)

*Jadi petang semalam habiskan masa merayau sorang-sorang. Dapat la sehelai baju kurung cotton polka dot siap match dengan tudung. Baru sedar sebenarnya lama sangat tak shopping baju kurung, last beli masa raya yang lepas. Sibuk tang mana ntah la. 

*Sekarang ni jari jemari rajin singgah kat Jobstreet, JobsDB, JenJOb, JobMalaysia dll. Ada ke bos-bos yang baca blog ai ni? Ai nak mintak kerja! Haha! (eh,serius ni). 

*Esok nak pergi KL nak beli kain untuk buat baju nikah. Yey!

*Ada request tutorial ikat riben untuk buat bunga telur tisu dari kawan sekolah dulu, yang secara tak sengaja jumpa blog ni kat Google. InsyaAllah tutorial akan menyusul ye.. =)


*Dapat tempahan pomander ball lagi.... Alhamdulillah :)

*Taktau nak bubuh tajuk apa =P

35 comments:

[PCL] said...

ada hikmahnya bila blackout..bole berjimba....kalaulah kena hari jumaat korang agi enjoy la kan, bole sambung cuti terus..

cheqna said...

wah..
sempat lagi shopping tu =)

|| NaFiRaa || said...

good luck~ moga dapat peluang yang lebih baik~ :)

CaDLyNN said...

wah2..selambe je bukak agen2 cr keje kt opis ye..hehe..diorg tak block ke? sini sume diorg block..huhu

Tihara said...

syukur alhamdulillah...murah rezki org nak kawen :)

Ujie said...

kira syok la..dpt beli baju baru..dpt tempahan pulak..

moga cpt dpt kerja yg lebih baik ya munna!

munna said...

wah.... nak cari kerja baru ye.... kat opis kat munna klu balck out kitaorg keluar ronggeng kat luar..sebab ofis gelap gelita sepenuhnya

mas saari said...

bila tarikh nikah ni??

Rumah Kuning said...

nasib baik blackout, dpt blk cepat n dpt baru baru.hehehe

kakcik said...

Hari ni ofis dah tak bergelap lagi ke? Boleh jalan2 lagi. Ajak mak sekali, boleh? :)

❖ Cik Ana ❖ said...

Moga bi\sne\s akak berhjaya laa yoo hjehje

Deru Ombak said...

Mesti comel dgn baju kurung pokadot dan tudung yang sedondon... Dpt tempahan lagi ye.. Alhamdulillah!! Rezki tu Mun....

miloais milo said...

best banget kan bila blackout ni.... eheheheh

good luck with the job hunt!

syaz@rozelt said...

mesti comel kan bj polkadot tu..hihi..erm i pon tengah giat cari keje tetap jugak..huhu

Tea said...

Yang penting tak putus rezeki tu moon.. Alhamdulillah...

♥ Elin ♥ said...

insha-allah, ada rezeki x kemana.

CIK MAY said...

tempahan tu dari aku ke?haha

Cik TeN10 said...

ade hikmah tu blackout.. leh balik awal !! haha

wahh2.. da makin bertambah tempahan.. all da best ! selamat maju jaya :)

CIK MAY said...

PC bos aku corrupt!aku pun bukak blog ko..buat diy bunge ni..haha..gigih g toilet amik tisu kat sane..kakaka....jadi sekuntum..nnt aku update bile free..;) konon nk try le..

Cik Ina Do Do Cheng said...

rezeki tu, selamat maju jaya ye.

アヌムちゃん said...

amboih suka pulak blackout ye.heheh

sudipVSsenduk said...

bagus, buat persediaan awal supaya tak terkejar2 nnti..

(tiba2 teringat shopping barang2 hantaran kawin dulu.. happy sangat)

Bui Junaidi said...

NAK BELI BAJU NIKAH..?WAH,MESTI TERUJA..*__*

CIK MAY said...

http://mayandhanis.blogspot.com/2012/02/diy-bunga-tisu.html

haa..aku buat jugak DIY...hehe..

Izan Ishak said...

syoknya jalan2 shopping dapat sehelai baju kurung...

Akulah Pak Lan said...

Kalau kau ada add officemate, lambat laun bos kau akan baca jugak

era kecik said...

wah! kak munafenndy nak nikah ke? kikiki

♥ p a a n i ♥ said...

wah dah nak kawen kee? tahniahhh!! :)

Nalisa Syahira said...

lagi rela blackout daripada takda air , haha .

Ros said...

Salam munnafendi,

Ada hikmah jugak tu....

Eh...nak kahwin ya...bila tu....?

~~Ticer Wann~~ said...

all da best.. Caiyok! :)

Puan Kutu said...

dh ada yg rquest tu,apalagi?

anisalya said...

bila blackout, mcm2 blh buat ek? dapat pulak baju kurung sepasang. ready made eh?

mizzkechique said...

blh tempah x??

cinnamon.com said...

baju kurung polka dot...cantik kan..anak pun minta beli..

tggu raya..heheh

..Cik May..

Akulah Pak Lan

 

Copyright © 2012 Reserved to munnafendy.com Design with love by CikBulat