Wednesday, January 18, 2012

WW: Hadiah kah?


Tak sebanyak tahun lepas, jadilah dari takda langsung kan.


*ai nyibuk je hehe =P

40 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

dpt 1 pon jd la ^__^

cheqna said...

untuk siapakah??
program apakah??

nabilah_2908 said...

hamper tuk tahun baru cina ke ni..? wah...banyaknya... :)

Lya Colours said...

kat office saya pon tgh byk hamper dgn limau cny
bos kata hamper tu nanti hari jumaat baru bukak and bagi2 kat sume staff. yeay

mas saari said...

mesti hamper TBC ni...

Rahmah Ram Ram said...

wah..seronoknya bila tang nak membuka dan membahagikan barangan tersebut... :)

nur anis said...

hamper chinese new year ke ni?

rasp said...

best best best...
tumpang 'best'kan ajer...

Suhami Ahmad said...

wah, hamper tahun baru cinakah? hihi

Izan Ishak said...

bestnya hamper2 tu semua...kalau dpt satu pun ok jugak..

teha said...

wah2 ! syok nyee dpt hadiah

aizamia3 said...

wah.. meriah.. meriah.. ;)



psstt: menjawab persoalan.. la ni dah masuk 6 bulan.. ;)

ainnoraini said...

tak ada dpt hamper cume dpt buah limau jerr..

Cik Azizah said...

wah bos bagi hamper gong xi fa cai eh..hee

QueeN TerataI said...

wah.. bykla tu.. dr queen ni xde pun.. hehehe

fiza said...

Kat sini dpt limau jer, tak dpt hamper pon.

Daddy Ziyyad said...

makan sebulan baru habis..haha

miloais milo said...

hamper tahun baru cina dari vendor ker???
banyak tu!

Tihara said...

best nye kalo dpt yg ayam brand tu..eh ea ke :)

Cikpuan rara said...

rara 1 pon xdpt.

Puan Kutu said...

tak dapat hamper, bg angpau sudah!

Papa Mifz said...

wow banyak gak la tuh...

Deru Ombak said...

ohooo... ok la tu Mun..berbaloi baloi.. :)

CIK MAY said...

haiyooo..spnb x blh time adiah sbb kategori rasuah..

sW33tdARLiNG said...

untung kalo company byk deal ngan tokey cina..

Tea said...

Kami dah tak boleh terima hamper.. Nanti sprm marah

syAzAnA said...

hadiah ape ni ek? jeng jeng jeng

jemarisuri said...

hadiah cabutan bertuah ke?.hehe

Penjual Reflesia™ said...

hadiah besar2... =.= nak 1 akak.. hihihi

El-Janna said...

amboi kemain lagi.. sronoknya dpt^^

SoLy SoLicious said...

nak gak !! heee

Mama Adam said...

Ala.... X dapat pun

Rtp Farra Arisha said...

banyaknya hampers. beruntungnya si dia :)

Bui Junaidi said...

HAMPER THN BARU CINA KER..SYIOOOKKK..HEHE

Dinas Aldi said...

Wahhhhh nak satu! :D

syrupmasin said...

nak 1 bole?? haha

Zul Fattah said...

kita ada jugak.. hamper menang game robot hari tu, tak buka lg.. ada 2 hamper kita dpat.. huhu

Cik TeN10 said...

hadiah apakah ini ? nak satuuuu ! hee :p

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wahhhhhhhhhhhh nak jugak!

Cik Ina Do Do Cheng said...

ka sini jangan harap, tunggu balance hamper dorang tak habis , barulah nak kasi : (limau je berkotak.

..Cik May..

Akulah Pak Lan

 

Copyright © 2012 Reserved to munnafendy.com Design with love by CikBulat