Monday, January 16, 2012

Siapa makan chili's dia terasa kenyangnya

Assalamualaikum =)

Entry jakun sikit =P

"Syg dah makan? B anta makanan kat syg nak?"
"Dah, makan roti potato je beli kat Giant petang tadi.....b nak beli apa?"


"Mana boleh bagitau...suprise.."
"Laa makan pun nak suprise?"


"Yela...chili's..."
"Cili apa? Cili api? Cili boh? Cili benggala? Cili kering?" <-- purak2 taktahu


Nah, Chili's burger rupanya.

Bulat mata kata kau tengok polistrin tu..ingatkan burger sebesar-besar bekas tu. Rupanya diorang asingkan salad, daging dan cheese.1st time  makan burger 'self-service' haha.... =D



Alahai buruknya rupa....tapi tetap membangkitkan selera..kan kan kan...tengok la daging dia tebal..jenuh nak ngabihkan ni..memang kenyang sekenyang-kenyangnya kata kau!

37 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

uwaaaaaaaaaaaaaaa nangesssss
sedap giler ni
burger

cheqna said...

dah lama giler tak makan beger

Lya Colours said...

wah rezeki. sedapnya !

|| NaFiRaa || said...

hahahaha... macam beger spongebob kan! terliur tengok daging nye..

Bitt (double IS) said...

hahahha self fish burger tu ehh...tak pe la susah nak basi ;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

alahai..xde lak kat ipoh ni..

Aishah Jahirah said...

burger dia...self service...xpnh mkn lg ni...nmpk menyelerakan...leh susun sendiri ikut citarasa..heheh

Amy Syaquena said...

perghhh tiba2 terasa nak makan burger pulak..

sisdee said...

mesti kenyang gile pas makan burger nie kan ;) rezeki :)

Cik TeN10 said...

perghhh !! sedapnye !! siap cheese lg ..huhu

QueeN TerataI said...

owh.. nampak mmg sedap tp sis x pnh mkn pun burger chili's nie.. hehehe

Kakzakie said...

Amboi en abang beli burger nak bagi munna betul-betul kenyang. Huh... besarlah munna. kakak tak pernah beli tapau macam ini...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

ini boleh mendatangkan gemuks ku...<-- ayat nak menyedap hati...supaya tak teringin nak memakannya...hehehehe..boleh mcm gitu...

Rahmah Ram Ram said...

baiknya hati belikan makanan....

mas saari said...

tengok ketebalan daging pun dah terliur! huhuhuuu

Cik Sara said...

Wahhhhh....
menarik pula self services.. buleh susun ikut suka hati..

aimie amalina said...

huwaaaaa
kalo akak x cite
x taw ade bege self service cm ni
hehehehee

enjoy ur meal sis
ke dh abih?
hahahah ;p

Ati Masrif said...

ngancam...

berapa harga?

IntaNBerliaN said...

tebalnya daging dia... mmg sedap nih!!

Alycia said...

ohhhhhhhhh tidakkk.. tetiba lapar huhu..

maszmadi said...

wah, kalu dah asing2 gitu senang lah..... masz ambik daging jerk, yang lain munna ambik yerk.. hehe

lieynanilaz said...

Wah!! sukak kalau dapat burger gini..jenuh nak perabih!!...

Papa Mifz said...

best nyer mkn burger chilis...xpernah mkn kat chilis...huhu

Bui Junaidi said...

WAH..DEKAT KUCHING TAK JUMPA NI..TEBAL SUNGGUH DAGING ITU,LAPAR TETIBA..HUHU

Penjual Reflesia™ said...

wow!! menyelerakan la akak.. nanti nak g rasa jugak la... T______T

p/s: kat alor star ade ke? hahahaha..

Dinas Aldi said...

Terima kasih B, sayang B..ehh..kihkihkih!

Mama Adam said...

Sedapnya!!!! Bila la hubby i nk hantar lunch kt i....

Deru Ombak said...

Mama makan beger gerai.. Banjir special.. Haha

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

yummy sedapnyeeeeeeeeeeeee

teratai said...

x pernah makan lagi burger chilli ini!biasa makan MD je:)

هانيم إرشاد said...

wahhh.. sedapnyeee :(

http://irsyanim.blogspot.com/2012/01/khas-untuk-mr-right.html

Akulah Pak Lan said...

Aku memang kurang dah makan fast food. Tapi aku mmg suka makan burger2 mcm ni..sebab patty dia fresh.

Btw apa kaitan remote dengan Chili's?

Kena tekan button power baru boleh makan? haha

WuMing said...

Tebal nyer...!!!!!!

CIK MAY said...

kene buat sendiri ek..wah..mcm ni kene murah la cket hrge beger tu..sbb dorg buat keje tak hbs..;p

Puan Kutu said...

wow tak gak mkn burger self service yg dibeli...klu self servise semua bahan beli, daging pun goreng sendiri adalah.haha..

nabilah_2908 said...

uish....

daging tu lagi tebal dr quarter pounder McD...sedap tu...

erm...kt Melaka ni..tak nampak la pulak Chili's..kalau ada boleh gak try.. :)

Rai said...

tebalnya daging....depan opis je chilli's.. tapi poketnya tak berapa nak chill..hehehe...

..Cik May..

Akulah Pak Lan

 

Copyright © 2012 Reserved to munnafendy.com Design with love by CikBulat