Thursday, January 26, 2012

Rindu kamu kamu :(

Assalamualaikum =)

Selamat bekerja kepada yang dah mula bekerja. Ai kat kampung lagi ni...cuti panjang sampai hari Isnin sempena CNY...sesekali melepak kat kampung lama sikit, memang heaven...ohoi indahnya =P

Yang kurengnya internet agak lembab kat sini. Siput pun laju lagi. Pakai streamyx...bukannya broadband...akak ai cakap dia pun dah naik malas nak call orang streamyx, masalah yang sama dok berulang walaupun bayar mahal. Kejap-kejap putus. Kalau dapat update kejap pun dah rasa lega sikit. Minta maaf sesangat nak blogwalking memang terhad... T.T

p/s: Entry kosong ni cuma nak bagitahu...ai rindu nak menyibuk kat blog kamu kamu....ye kamu....

22 comments:

CaDLyNN said...

meh nk menyibuk kt sini meh..:)

Kakzakie said...

Kakak dah kerja dari semalam Munna. Anak-anak masihlah cuti macam Munna. Isnin baru sekolah...

Kakcik Nur said...

Mak pun rindu kat Munna. :)

Lya Colours said...

ish jeles ni. saya smlm dah keje
x mo cuti sbb simpan cuti. bulan depan turn saya pulak blk kampung. weeeeeeeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

jelezzz biler sebut bab kampung tue
enjoy ur holiday

cheqna said...

ouhh heavennya bercuti=)

Ujie said...

streamyx kalau kat kg org kata mmg tak elok. better guna broadband.

*enjoy holiday!

Rahmah Ram Ram said...

waahhh..seronoknya cuti sakan munna :)

Selamat bercuti ye....

Cik Ina Do Do Cheng said...

munna. mana acik, cik ina pun cuti sampai hari senin.nak kena babab ni.
: )

mas saari said...

syoknya cuti lama! jeles..

|| NaFiRaa || said...

bestnye dapat cuti panjang..jeles!!

diana said...

patut la tak namapak kat kotak komen kengkawan lain..heheh

Hanis MY said...

mesti seronok cuti2... makan best2 :)

QueeN TerataI said...

biasalah tu.. kat rumah Queen pun sama je.. kejap2 putus hangin je rasa.. tu yg kalo kat rumah tu nk update atau nak BW agak membosan kan...

p/s: Rindu KAMU juga... hehehe

mizzkechique said...

cpt update..windu dh ni...

sudipVSsenduk said...

tu diaaaaa... cuti sakan!

Iza Teratak Usang said...

Assalam...
Dua, tiga hari ni internet memang tak berapa nak ok...
geram betull..terbantut usaha2 murni nak blogwalk..

Dinas Aldi said...

Akak pun cuti lagi, hehe..

Takpa, mungkin dia nak bagi peluang pada Munna siapkan mural kat dinding sekolah tu :)

Cik TeN10 said...

bkn kak ayu sorang je tau.. I pn jeles jgak nih.. tak sabar nk tggu summer holiday nak balik kg yeayy !! huhu

kt kg tu rest puas2.. :))

Deru Ombak said...

Hi Mun... Sehat?

HeNRieTTa JoSe said...

Enjoy ur holiday....xpe, blk kang, bw yea...hehehe....

Aretikz said...

Hah? Saya? hehe.. Cool, ada hikmah tu.. ^_^

..Cik May..

Akulah Pak Lan

 

Copyright © 2012 Reserved to munnafendy.com Design with love by CikBulat