Tuesday, January 17, 2012

Ehh..mana tahu ni?

Assalamualaikum =)

Tadi ai jalan-jalan kat FB tengok status Oh Media, lebih kurang macam ni

  • Anda pernah buat salah satunya masa kecil:

    1. Buka kipas meja, cakap depan kipas nak dengar suara bertukar.
    --> BETUL!

    2. Naik kereta, tengok bulan & ingat bulan ikut kita.  --> BETUL! 

    3. Naik basikal,boleh lepas tangan dari 'handle', rasa hebat.  --> BETUL! 

    4. Masa sekolah, ada orang bagi milo free, lepas ambil sekali, menyamar jadi orang lain, beratur ambil air lagi.  --> err...tak tak...=.=*

    5. Lukis burung guna huruf 'v'.  --> BETUL! 

    6. Lukis matahari di penjuru atas kertas lukisan dan antara bukit.  
    --> BETUL! 

    7. Masa kecil, fikir bentuk hati yang sebenar macam ni --> ♥    
    --> BETUL! 

    8. Tutup peti ais dengan perlahan, sebab nak tengok bila lampu dia mati. 
    --> BETUL! 

    Betul tak? Betul tak? :P


    Arrrgghhhhhh mencik!  Blushing tau  ^_^




    *korang sengih-sengih sebab korang pun sama kan? =P

40 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

erk,kantoi la yui gini!

Cik TeN10 said...

alaa rasanya sume org masa kecik2 pn mcm ni.. :p

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

hahaha~ semua btul. =)

CaDLyNN said...

hahaha..betul2!

Kakcik Seroja said...

Yang buat senarai tu pun pernah buat itu semua, itu sebab dia tahu. :)

Lya Colours said...

hampir kesemuanya betul ! especially yg tang nak dengar suara masa kipas berputar tu

cheqna said...

hahahaha
zaman kecik2 dulu memang buat r semua ni...

IntaNBerliaN said...

hahhahahhah... betoi3.... hihiii

Daddy Ziyyad said...

hahaha...memang betul!!


PS: home-made choc tu my wife yang buat, kalau nak order, boleh..boleh custom made nak corak apa, rasa apa, filling nya apa

munna said...

semuanya kak munna Like

Deru Ombak said...

heheheh... comel...

mas saari said...

heheheeee...betullah!

Arra Ahmad said...

hehe..sendiri mengaku..hehe

erm..btw,dah letak list blog kamu dekat bloglist Ben Ashaari Feb 2012..
if dont mind, letak list sy sekali..:)

Shahazrin said...

MALU LAH HAHAHAHA......

QueeN TerataI said...

semua yg di atas pun betul juga pada Queen.. hehehe even anak Queen skrg suka sgt ckp dan menyanyi depan kipas lps tu dia gelak sorg2... :)

Mama Adam said...

hahahha.... itu lah bahagianya zaman budak2. syok kan bila ingat :)

♥cikmOt♥ said...

sib baik akak tak...

ayat takmo ngaku... :p

kis said...

apasal semua betul yek...(^_^)..agaknya semua bebudak slalu buat cam2...

kis said...

apasal semua betul yek...(^_^)..agaknya semua bebudak slalu buat cam2...

|| NaFiRaa || said...

hahahaha.. betol laaa~ bab milo free tu kan.. sis beratur sampai berkali2.. semata2 nak minum milo sampai puas.. tu laaa.. bg cawan kecik..mana cukup..muahahahahah

Penjual Reflesia™ said...

hahaha..kantoi..semue same..hahahaha =.=

Akulah Pak Lan said...

Haha semua benda ni aku pernah buat kecuali minum milo dari lori

Rahmah Ram Ram said...

zaman kecik-kecik mmg camtu kot..hikhikhik..malulah nak ingat balik... skema betul :)

Kakzakie said...

Kakak bukan senyum lagi Munna tapi tergelak dgn kawan-kawan nie...

Tea said...

Milo free itu sgt sedapppppppp tauu munna

Aien Not Alien said...

semuanya betul....hahaha..


tersenyum saya :)

CIK MAY said...

haha..betul..sume jwpn aku same dgn ko..nasib ko tak letak klu lukis sawah padi dgn pkok kelapa macamane..mesti btl jgk kot..

wahida said...

paling betul yang no.8 tu...ekekek....

Cik Sara said...

Hehehe.. adalah..malu2x... kebudak-budakkannya masak budak-budak dulu kan?
=D dah memang bebudak!..

Cik Ina Do Do Cheng said...

TERMALU JAP, SEMUA TU CIK INA PERNAH PIKIR DAN BUAT MASA KECIK : )

Paris Lipton said...

aah la...dorg bela toyol ke? ;p

[PCL] said...

satu dua yg kebetulan betul...nostslgia rasanya..

Hanis MY said...

haaha sgt comel ok!

ainwaheeda said...

hehehe, sama lah... 99.9% hahaha! tapi an, saya ingat kan empunya blog ni girl.. ^^

Dinas Aldi said...

95% betul la dik :)

anisalya said...

nombor 2 dgn 8 tak. suka buka peti ais dan picit2 butang lampu tu.

aizamia3 said...

hahaha.. betul ler.. masam kecik2 dulu..

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

cube die cakap bende yg tak kebanyakkan orang buat....mesti banyak tak betul.... hehe... nih shortlisted yg best2 je....hehe...

ape2 pon mengimbas kenangan lame.... (",)

Rinna said...

hahahah cam na tau nie.. :))

wifenavy said...

syukur.. ramai yg sama.. maknanya kita bukan manusia yang pelik (ordinary man)

..Cik May..

Akulah Pak Lan

 

Copyright © 2012 Reserved to munnafendy.com Design with love by CikBulat