Saturday, December 31, 2011

Gedek cilik?

Assalamualaikum =)


Atok Gedek! You inspired me~

"PakLang ngan atok tengah khusyuk tengok Maharajalawak Mega! Yeay! OSBON juara!"



Uncle, jangan mara ar...gurau-gurau je..hehe...ni anak buah tunang ai umur 4 tahun, kecik-kecik dah pandai camwhore. Die baca blog uncle kot? :p Blog uncle tetap terbaekkkkkkk!

25 comments:

Ujie said...

uncle gedik bkn sebarang gedik kan..^__^

Tihara said...

hye girl..cute nye dia :)

Dalila Hamid said...

cute!

zBz said...

osBoN!!! pelawak veteran ^_^

lieynanilaz said...

cute...:)

Puan Kutu said...

alahai comelnya..4tahun ekk, sebaya Aiman..:)

CaDLyNN said...

wah2...ramai jadikan uncle gedek as idola..hihihi

Ayen... said...

budak2 skrg mmg pandai...

El-Janna said...

budak2 lg pndi camwhore tau

Queenie said...

wa wa waaa...

dah ada dah anak murid uncle gedek?

❁ نور يوسمهانياي ❁ said...

comel :)

Melati Qistyna's Mummy said...

Muahahaha..... Ramai tol aperentis unkel ni ye.... :)

Cik Ina Do Do Cheng said...

Selamat tahun baru 2012, semoga hidup munna sekeluarga akan lebih baik pada tahun 2012 dan tahun-tahun seterusnya, InsyaAllah : )

cute lah anak buah tunang you tu : )

NzA said...

anak sapa la tu...comel.

mas saari said...

boleh mewarisi uncle gedek ni...hehehehee

Mak Lagenda said...

Melompat ke sini dr blog uncle gedek plak..

Pandai betul dia cari shoot terbaek tu hah. Mmg kretif jugak dia mcm uncle gedek yea

telor power said...

wah bakal mewarisi nie kehkehkeh

gedek! said...

Tolon ciom budak ni boleh tak...! Geram weh! Cakap kat dia kalau pakai baju hitam lagi NGAM!


Hahaha! Selamat tahon baru,babe

H.J said...

anak didik uncle ni.haha

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

alaaaa tomeinyerrr diaaa =)

Yeay osbon menang hehehe..

khairul akmal bin azman said...

gedik ke?
kiut je bdk ni

kene tambah senyum lg

Daddylicious said...

ala kiutnya dia....:)

TiTi said...

Wah comel! Btw hepi new year cik munna :D

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

so cute...

QueeN TerataI said...

budak kecik zaman skrg mmg pantang dpt camera...

..Cik May..

Akulah Pak Lan

 

Copyright © 2012 Reserved to munnafendy.com Design with love by CikBulat