Friday, December 9, 2011

Doodle Pengantin untuk Si Gadis

Assalamualaikum =)

Petang ni ai extra rajin nak buatkan doodle pengantin khas untuk bakal pengantin iaitu Gadis, tuan punya blog Gadis At Home. Gadis request doodle color oren dan hitam. Erm, maybe tema majlis gadis nanti kot? Cun! Apa kata Gadis tolong ai pulak pilih color untuk wedding ai nanti?? Hehe =)

Nah, sooooo sorry kalau tak menepati citarasa Gadis. But I really hope u like it! Kalau ada yang nak di alter bagitau eh.




Ramai yang tanya ai lukis pakai tools ape..ni nak habaq mai...ai lukis pakai Autocad 2010. Dan ai lukis sambil layan video kat bawah ni. Enjoy!


12 comments:

TiTi said...

piya..piya oh piya piya! layan hindustan gak ek, giv me 5! :D


comel doodle tu ^_^

cinnamon.com said...

ayu je kan..

miloais said...

comel lah doodle uols tu...
buat utk iols bleh tak???
hiks

Hanis MY said...

wewitttt tantek tangattt (eh tetiba pelat) mmg tema oren ke nnti? lovely!

Saddila said...

hehee hindustan . layan pun sodap :)

cantik gilo doodle tu <3 <3

yean said...

comell nye~~!

Bui Junaidi said...

canteknya,,buatlah utk bui satu..(dgn muka tak malu..kekeke)

cikbintang said...

slalo dtg baca entry sis..
tp ni first time komen..
hehe...sbb da trlalu truja byk gile doodle pkai bju pengantn yg comel2!!!
rajin sis kn..tp cikbintang suka bile sis wat DIY...ley wat gak..
sbb my first bro nk kawen bln 6 t..
i yg nervous..hehee
tq sis utk entry2 comel smua..heee

Ninie said...

comel!

Gadis said...

terima kasih sangat2 sbb buatkan doodle pengantin utk Gadis..

Gadis dah 3 minggu dah kahwin...
tapi still rasa suke tgk doodle pengantin tu...

x payah alter2 lagi dh..
mmg Gadis dah suka sgt2..
mekasih yer...=)

Alisya said...

cantik doodle tu...sweet je~

Lia Irdelia said...

comellllllnya....
saya x pandai buat,,,

..Cik May..

Akulah Pak Lan

 

Copyright © 2012 Reserved to munnafendy.com Design with love by CikBulat