Friday, May 6, 2011

Ben Ashaari : Gegar Blog May 2011

Wa wa wahhh....kau Munna dah tak ada idea, dok terjah blog orang je kan? Haha..bukan takat terjah, kali ni nak join lagi satu segmen dari blogger Ben Ashaari.



Katanya minggu depan 14 Mei 2011 nak buat satu gathering untuk blogger dan semua orang boleh join sama ada blogger baru atau lama. Syaratnya boleh tengok kat blog tuan penganjur. Sudah pasti aku nak join sesangat..mintak-mintak lah venue nya kat area KL @ Shah Alam...tanpa segan silu aku datang.

(tapi tarikh tu dah janji ngan enche Fendy nak pergi beli barang hantaran...camano?? uhuk!)

1 comment:

Amir said...

Salam..jalan-jalan carik member :)

..Cik May..

Akulah Pak Lan

 

Copyright © 2012 Reserved to munnafendy.com Design with love by CikBulat